Cool Stuff

Cine este actrița preferată a lui Leonardo DiCaprio. Sărutul cu ea nu a fost egalat de nimeni!

Deși Leondardo DiCaprio a lucrat alături de unele dintre cele mai atrăgătoare actrițe, numai una l-a cucerit definitiv.

Deși Leonardo DiCaprio își ține viața privată departe de ochii publicului, nu se ferește să ofere detalii picante din cea profesioanlă. Actorul a lucrat alături de unele dintre cele mai atrăgătoare actrițe, însă doar una l-a cucerit definitiv.

Margot Robbie, Claire Danes, Carrie Mulligan și Amy Adams sunt doar câteva dintre vedeele cu care Leo a jucat în filme. Totuși, se pare că nicio vedetă nu o poate egala pe Kate Winslet.

În 2016 pe covorul roșu de la Globurile de Aur, actorul din „Catch Me If You Can” a fost întrebat dacă va mai lucra vreodată cu Winslet, iar el nu a ezitat să răspundă. „Da, clar. Este actrița mea preferată. În seara asta, chiar o să ieșim împreună. Vom merge la petrecerea Globurilor împreună”, a spus actorul.

Într-un alt interviu, DiCaprio a declarat că „Este fantastic să poți lucra cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi, chiar este. Întotdeauna voi lucra cu ea, dacă vom mai avea ocazia”. Mai mult, invitat în emisiunea lui Oprah, actorul a mai făcut o mărturisire inedită, spunând despre Kate că este actrița cu care i-a plăcut cel mai mult să se sărute într-un film.

La rândul ei, și Kate îl consideră pe DiCaprio „cel mai bun prieten al său”. Cei doi s-au cunoscut prima dată la Cannes, dar au devenit mult mai apropiați în timpul filmărilor pentru „Titanic”. Tot în cadrul emisiunii lui Oprah, Kate Winslet a recunoscut că înainte de a deveni prietenă cu Leo, aceasta a avut mari emoții să lucreze cu el.

„Cred că simțeam exact ce simțeau toate aceste femei din public când îl vedeau pe Leonardo DiCaprio. Inițial mi-am spus: Cum o să pot lucra cu acest om frumos care este pe deasupra și un actor atât de bun? Apoi l-am cunoscut cu adevărat și este atât de sincer, un om normal, cu picioarele pe pâmânt și atât de bun în tot ceea ce face”, a povestit aceasta.

În timp, relația lor a devenit atât de apropiată încât, tot DiCaprio este și cel care a condus-o pe Kate la altar în ziua nunții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.