Cool Stuff

VIDEO | Primul trailer al filmului „Dune”, vizionat de o jumătate de milion de oameni în prima oră după lansare

Urmărește acum primul trailer al noului film „Dune”!

Trailer-ul noului film „Dune” a fost lansat și a avut efectul la care ne așteptam cu toții. Acesta a înregistrat o jumătate de milion de vizualizări în doar o jumătate de oră. Producția, bazată pe pe epopeea SF a lui Frank Herbert, este așteptată în cinematografe în această iarnă.

Din distribuție fac parte unuii dintre cei mai populari actori ai momentului, printre care Jason Momoa, Zendaya și Timothee Chalamet. Acesta din urmă, interpretând rolul principal.

Saga „Dune” a fost recunoscută în 2003 drept cea mai populară serie de cărţi SF din istorie. Autorul, a scris prima carte a seriei în 1965, apoi au urmat alte cinci volume, un film în 1984, o miniserie TV în 2003 şi mai multe jocuri video.

Acum, „Dune” revine pe marele ecrane, în regia lui Denis Villeneuve, și urmăreşte călătoria mitică și emoționantă a lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, născut cu un mare destin, dincolo de înțelegerea sa. El este nevoit să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce între forțele malefice izbucnește un conflict legat de furnizarea celei mai prețioase resurse din univers - „Mirodenia”, resursă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al umanității - vor supraviețui doar cei care își pot controla frica.

Din distribuția noului film mai fac parte și alte nume mari precum Rebecca Ferguson, Oscar Isaac (franciza „Star Wars") Josh Brolin, nominalizat la Oscar, Stellan Skarsgård, Chang Chen, Charlotte Rampling și Javier Bardem.

„Dune” a fost filmat în mai multe locații din Ungaria și Iordania, iar premiera este așteptată începând cu 16 decembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.