Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum actorii din serialul „Modern Family”, la 11 ani de la difuzarea primului episod

Cât de mult s-au schimbat actorii din „Modern Family”, în ultimii 11 ani!

Dacă ai urmărit „Modern Family” cu siguranță îți aduci aminte de toate glumele lui Phil Dunphy, de toate încercările romantice ale lui Manny și evident, de toate certurile dintre Gloria și Jay. Au trecut 11 ani de la difuzarea primului episod, dar și acum ne aducem aminte cu drag de toate aventurile familiilor Prichett și Dunphy. Așa că ne-am gândit să vedem ce au mai făcut actorii și cum arată acum.

Ty Burell – Phil Dunphy

Ty Burell l-a interpretat în serial pe celebrul Phil Dunphy, unul dintre cei mai cool și amuzanți tătici din toate timpurile. Glumele sale și gafele repetate l-au transformat într-un personaj extrem de popular, pe care l-am urmărit cu drag pe micile ecrane, timp de zece ani. Între timp, Burell a bifat și alte proiecte, printre care filmul „Finding Dory”, unde și-a împrumutat vocea personajului Bailey, dar și seria de reclame amuzante, pentru detergentul Gain.

Julie Bowen – Claire Dunphy

Înainte de  a o interpreta pe celebra Claire Dunphy, Julie Bowen era deja cunoscută publicului american, pentru aparițiile din serialele „ER”, „Weeds” și „Ed”, însă show-ul „Modern Family” i-a adus și mai multă popularitate. Însă, actrița, în vârstă de 50 de ani, mai are în palmares și alte producții celebre, printre care „Family Guy”, „Monk”, „The Mindy Project” și „Life of The Party”.

Ariel Winter

Ariel Winter și-a făcut debutul pe micile ecrane, în serialul „Modern Family”, pe când avea doar 11 ani, interpretând-o pe Alex Dunphy. Însă, de-a lungul carierei, tânăra actriță și-a împrumutat vocea și pentru personajele din serialele de animație „Phineas and Ferb” și „Sofia the First”.

Sarah Hyland

După ce a interpretat rolul adolescentei rebele în „Modern Family”, Sarah Hyland și-a îndreptat atenția către industria muzicală, și a lansat câteva coveruri pe YouTube. De asemenea, actrița s-a logodit anul trecut cu Well Adams, și urmează să se căsătorească în curând.

Nolan Gould – Luke Dunphy

Nolan l-a interpretat pe mezinul familiei Dunphy, în serialul „Modern Family”. Pe parcursul serialului, producătorii au pus accent pe evoluția lui Luke și au scos în evidență lipsa de inteligență a personajului.

Însă, în realitate, actorul este un adevărat geniu. Nolan Gould a absolvit GED, la vârsta de 13 ani, având pe atunci un IQ, cu un coeficient de 150. De asemenea, actorul este un membru al societății Mensa International, dedicată persoanelor cu un IQ ridicat.

Ed O'Neill – Jay Pritchett

Ed O'Neill  l-a interpretat pe celebrul Jay, capul familiei Dunphy-Pritchett. La începutul serialului, personajul său era extrem de serios, greu de mulțumit și problematic, însă pe parcurs, Jay a acceptat faptul că anumite persoane din viața sa pot avea un comportament diferit față de cel cu care el este obișnuit. Spre deosebire de colegii săi din serialul „Modern Family”, Ed O'Neill era cunoscut deja ca fiind un nume celebru la Hollywood, după ce l-a interpretat timp de 11 ani pe Al Bundy în „Married With Children”.

Sofia Vergara

Înainte de „Modern Family”, Sofia Vergara a avut roluri mai mici în câteva show-uri americane, și a prezentat câteva emisiuni latino, la finalul anilor 90. Însă, după ce a primit rolul Gloriei Delgado, aceasta a devenit un nume celebru în Statele Unite. De atunci, actrița a jucat în filme de succes, precum „Hot Pursuit” și „Chef”,  iar în prezent face parte din juriul concursului „America’s Got Talent”.

Rico Rodriguez

Rico Rodriguez și-a făcut debutul pe micile ecrane, în rolul lui Manny Delgado, un puști extrem de romantic, inteligent și matur pentru vârsta sa. Însă, pe parcursul celor 11 sezoane, Rico a reușit să aducă și mai multă carismă personajului său. Deși în ultimii ani acesta a mai avut apariții în producții mai mici, personajul Manny va rămâne cu siguranță un punct de reper în cariera sa.

Jesse Tyler Ferguson – Mitchell Pritchett

Înainte de a-l interpreta pe avocatul Mitchell Pritchett, în serialul „Modern Family”, Jesse Tyler Ferguson era deja cunoscut pentru cariera sa de pe Broadway. Recent, actorul a apărut în videoclipul lui Taylor Swift pentru piesa „You Need to Calm Down”.

Eric Stonestreet – Cam Tucker

Deși Eric Stonestreet trebuia să aibă inițial doar câteva apariții în serialul „Modern Family”, acesta a devenit în scurt timp extrem de îndrăgit de public și a obținut un rol permanent. Însă, înainte de a juca în „Modern Family”, Eric era deja cunoscut publicului pentru rolul lui Ronnie Litre din „CSI: Crime Scene Investigation”.

Aubrey Anderson-Emmons – Lily Tucker – Pritchett

Aubrey și-a făcut debutul în serial la vârsta de patru ani, interpretând-o pe Lily, fetița vietnameză adoptată de Cam și Mitchell. Acum, aceasta a ajuns la vârsta adolescenței și își continuă cariera de actriță, dar și de dansatoare.
 
 
 
 

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.