FOTO | Shakira, în costum de baie la 43 de ani. Care este secretul unei siluete de invidiat!

Ce face Shakira pentru a se menține în formă la 43 de ani!

Share

Nu este de mirare pentru nimeni că Shakira arată atât de bine chiar și după două nașteri. La cei 43 de ani si săi, artista arată la fel ca în momentul în care a debutat și are corpul unei adolescente.

Deși eram obişnuiţi să o vedem în costumele de scenă, de data aceasta ea a trecut la costumul de baie. Recent, celebra cântăreața s-a bucurat de o vacanţă superbă în Maldive, alături de familie și a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o serie de fotografii.

Shakira a îmbrăcat un costum de baie din două piese, gândit chiar ea ea. „Aceasta este un nou costum de baie pe care eu l-am gândit, iar prietenul meu Bego l-a executat pentru mine. Mereu simt nevoia să îmi fac eu costumele de plajă”, a scris ea pe Facebook.

Care este secretul artistei pentru o siluetă de invidiat?

După apariția noilor fotografii, cu toții s-au întrebat care este secretul ei? Ţine cântăreaţa vreo dietă? Ei bine, se pare că Shakira are mare grijă la alimentaţie.

Anna Kaiser, antrenoarea personală a celebrei cântăreţe a dezvăluit, pentru E! News, care este regimul alimentar al artistei şi ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. „Consumă cât mai puţin zahăr, aproape deloc. Nici lactate nu mănâncă, ci preferă preparatele cu multe legume şi peşte. La fiecare trei ore există mici gustări pentru că ea munceşte foarte mult şi are nevoie să se alimenteze bine”, a explicat aceasta.

De asemenea, ea a vorbit mai detaliat despre programul artistei: „La micul dejun poate mânca ouă sau avocado cu ulei de măsline, roşii, sare de mare, apoi un smoothie cu fructe de pădure, proteine din plante, câteodată alimente verzi (castraveţi, spanac, etc.) sau pudră verde”, a continuat antrenoarea. În timp ce, „la cină mănâncă tot peşte şi legume. De obicei este un meniu rece la prânz şi unul cald la cină. Sau mănâncă ceva ce iubeşte. Cotletul de porc, spre exemplu. Eu îl urăsc, dar ei îi place. Uneori mănâncă şi ciocolată neagră, una pură, cu extrem de puţin zahăr”.

Aceasta a explicat că Shakira nu ţine doar regim, ci face şi foarte mult sport: „Se antrenează şase zile pe săptămână, iar antrenamentele sunt diferite în fiecare zi”.

Share