Cool Stuff

Suma incredibilă pe care a primit-o Joaquin Phoenix pentru a-l interpreta pe Joker din nou, în alte două filme

Joaquin Phoenix se întoarce în rolul Jokerului! Uite ce sumă fabuloasă a primit pentru asta.

Anul 2020 nu a fost cel mai fericit pentru industria cinematografică, iar mulți producători au fost nevoiți să își amâne proiectele pentru 2021. În schimb, 2019 a fost un an profitabil pentru Hollywood, ținând cont că filmele „Joker” și „Avengers: Endgame” au doborât recordurile în box office.

Filmul „Joker” a avut încasări de 1 miliard de dolari în box office, iar pelicula i-a adus și un premiu Oscar lui Joaquin Phoenix, la categoria „Cel mai bun actor”. După acest succes răsunător, producătorii s-au gândit să realizeze încă două filme, oferindu-i lui Joaquin Phoenix un contract în valoare de 50 de milioane de dolari.

Conform presei americane, Phoenix ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea producătorilor, iar acesta încă se află în discuții pentru următoarele două filme.

„Joaquin considera la început că Joker ar trebui să fie un singur film. Dar acum și-a schimbat părerea”, a declarat o sursă pentru The Mirror.

„A spus că ar vrea să interpreteze același personaj din nou, în ciuda controverselor iscate anul trecut, odată cu lansarea filmului. Încă se negociază, iar scenariile sunt deja în lucru”, a dezvăluit aceeași sursă.

Producătorii plănuiesc să facă încă două continuări pentru „Joker”, în următorii patru ani, și își doresc un contract de lungă durată cu Joaquin, dar și cu regizorul Todd Phillips.

Totul ține de Joaquin, el trebui să accepte condițiile și evident… cel mai mare salariu pe care l-a avut până acum în cariera sa”, a spus aceeași sursă.

Joaquin Phoenix a semnat contractul pentru filmul „Joker” în ultimul moment, iar acum, studiourile Warner Bros își doresc o nouă colaborare cu celebrul actor.

Însă, Todd Phillips a declarat anul trecut că nu a fost contactat pentru nicio continuare a filmului „Joker”. Regizorul a dezvăluit atunci că nu exista niciun contract pentru un sequel. Dar lucrurile se pot schimba într-un an, așa că rămâne de văzut dacă studiourile Warner Bros vor confirma continuarea filmului „Joker”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.