Hot On Kiss

Donează rechizite sau dispozitive digitale pentru copiii din medii defavorizate. Află mai multe despre campania „Giveback Takeovers”

Donează rechizite, telefoane, laptop-uri, calculatoare sau tablete pentru copiii din medii defavorizate!

În România se află zeci de copii din medii defavorizate, care au nevoie de rechizite și de dispozitive electronice, necesare desfășurării activității școlare. Așa că cei de la Takeovers au demarat o campanie de colectare, în cadrul căreia ăuteți dona telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare, casti, imprimante sau alte gadget-uri functionale, dar și rechizite pentru copii.

Punctul de colectare se află în București, pe str. Paul Greceanu nr.8, la sediul ‘the takeovers’, iar campania se va desfășura în perioada 14 septembrie – 5 octombrie. Fiecare persoană care donează va primi o cafea de specialitate la alegere sau o răcoritoare, din partea coffee shop-ului GO:OD am, din incinta sediului, cât și includerea în ‘hall of kindness’ a ‘giveback takeovers’.

Toate obiectele colectate vor ajunge către copiii din medii defavorizate, urmărindu-se parcursul acestora cu ajutorul partenerilor implicați.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.