Cool Stuff

Ce filme noi poți să urmărești la cinema luna aceasta

Cinematografele s-au redeschis și își așteaptă publicul cu noi producții hollywoodiene.

Cinematografele s-au redeschis și își așteaptă publicul cu noi producții hollywoodiene, pe care nu ar trebui să le ratezi. După ce în ultima jumătate de an ai urmărit toate serialele și filmele bune de pe Netflix și HBO, acum te poți întoarce la cinema, pentru a urmări câteva filme de senzație.

Tenet

„Tenet", filmul semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

After We Collided

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poate nega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar... nu este chiar atât de ușor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună... chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.

The New Mutants – Premiera: 18 septembrie 2020

Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

The King's Man – Premiera: 18 septembrie 2020

Cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri. Descoperă începuturile primei agenţii de informaţii în The King's Man: Începutul.

Military Wives – Premiera: 18 septembrie 2020

In timp ce partenerii de viata sunt detaşati pe frontul de lupta din Afganistan, un grup de femei ramase acasa se hotarasc sa formeze un cor. Se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcari globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

The War with Grandpa – Premiera: 25 septembrie 2020

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Mulan – Premiera: 25 septembrie 2020

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.