Cool Stuff

Știai că există o școală pentru Moși Crăciun? Uite cum arată aceasta și ce învață elevii!

Uite ce se învață la școala de Moși Crăciun! Te-ai înscrie?

Știai că există o școală pentru Moși Crăciun? Se pare că primii elevi au ocupat deja sălile de clasă, fiind îmbrăcați regulamentar, în roșu, cu bărbi stufoase, căciuli pe cap și ghete lustruite. Elevii au purtat, de asemenea, măști de protecție, iar în această perioadă se pregătesc pentru sezonul de iarnă și pentru livrarea cadourilor, pe timp de pandemie.

Institutul pentru Moș Crăciun este deținut de 25 de ani de compania Ministry of Fun, din Regatul Unit, iar anul acesta s-au înscris la cursuri peste 50 de candidați. Chiar dacă bilanţul pandemiei a ajuns la 326.650 de îmbolnăviri şi 41.450 de decese în Marea Britanie, Sărbătorile de iarnă trebuie pregătite cum se cuvine din timp.

Directorul companiei, James Lovel, a dezvăluit că elevii vor învăţa timp de două săptămâni colinde, poezii şi cum să se comporte pe timp de pandemie cu copiii atunci când le vor da cadourile în centrele comerciale de pe teritoriul Marii Britanii.

Cursul costă între 200 și 500 de lire sterline, iar la finalul acestuia, toți candidații vor primi un certificate de Moș Crăciun.

„Am creat special nişte măşti de protecţie din catifea de culoare roşie pentru ca Moşul să le poată răspunde micuţilor: masca face parte din echipamentul meu de protecţie. Trebuie să le spunem copiilor o poveste educativă pentru că vom trăi cu virusul ucigaş printre noi mult timp de acum încolo. Respectăm distanţa socială în timpul şcolarizării moşilor şi le aducem la cunoştinţă faptul că, în acest an, Moşul nu îi va mai ţine în poală pe copii. Micuţii vor sta la doi metri de ei în centrele comerciale, vor spune colinde şi poezii şi vor învăţa cum să se ferească de boală”, a explicat pentru The Sun directorul şcolii.

Anul trecut, peste 1000 de Moși au fost pregătiți la școala lui Lovell, iar aceștia au fost angajați ulterior în magazine. Însă, în 2020, din cauza crizei epidemiologice, marile magazine cer peste 1200 de moși în perioada 20-25 decembrie.

De asemenea, elevii urmează și cursuri de improvizație, artă dramatică și oratorie, iar mulți candidați au reușit chiar să prindă și un rol secundar în filmele produse în Regatul Unit, după ce au absolbit cursurile școlii de Moș Crăciun.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.