Kiss Music News

Marile despărțiri ale acestui an. 10 cupluri celebre care și-au spus „adio” în 2020!

De la Miley Cyrus și Cody Simpson, până la Vanessa Hudgens și Austin Butler, iată ce cupluri celebre s-au mai despărțit anul acesta.

Fără îndoială, pandemia ne-a dat tuturor planurile peste cap și ne-a schimbat puțin pespectivele. Anul 2020 a fost greu pentru toată lumea, inclusiv pentru unele vedete care și-au petrecut perioada de carantină singure.

Cupluri de la Hollywood, din lumea televiziunii sau a muzicii au ales să-și spună „adio”,  luându-și fanii prin surprindere. Iată care au fost marile despărțiri ale acestui an!

Gerard Butler și Morgan Brown

După mai bine de 6 ani de relație, pe 20 august, revista People a confirmat că celebrul cuplu s-a despărțit. Totuși, nu este de mirare, având în vedere relația lor cu suișuri și coborâșuri. Cei doi au început să iasă împreună în 2014 și timp de doi ani totul a fost perfect. Ulterior, s-au despărțit, iar dragostea lor s-a reaprins în 2017.

Actorul în vârstă de 50 de ani și fosta lui iubită – dezvoltator și designer imobiliar, au fost văzuți pentru ultima dată împreună la începutul lunii iulie, aprovizionându-se cu alimente. Până acum, niciunul dintre ei nu a comentat această informație.

Miley Cyrus și Cody Simpson

Deși la începutul lunii august Miley Cyrus și Cody Simpson își făceau declarații de dragoste pe Instagram, peste doar câteva zile o sursă apropiată artistei a dezvăluit că povestea de dragoste a celebrului cuplu a ajuns la final.

Cei doi și-au petrecut perioada de izolare stând împreună, însă, din câte se pare, apropierea nu i-a ajutat în relație. Deocamdată, cei doi artiști nu au confirmat oficial despărțirea, însă în ultima perioadă, aceștia nu au mai publicat nicio fotografie împreună. Mai mult, Miley a marcat despărțirea, lansând piesa „Midnight Sky”, alături de un videoclip excentric.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock

Artista și soțul ei au înaintat cererea de divorț la începutul acestei veri, după șapte ani de căsnicie. Ei s-au cunoscut în 2006 la repetițiile pentru Academy of Country Music Awards și s-au căsătorit șase ani mai târziu.

Cei doi au împreună doi copii, pe River Rose, în vârstă de șase ani, și pe micuțul Remington Alexander, de doar patru ani.

Cole Sprouse și Lili Reinhart

Protagoniștii serialului, „Riverdale”, Cole Sprouse și Lili Reinhart s-au despărțit la începutul verii după doi ani de relație. Potrivit apropiaților cuplului, „stilul lor de viață diferit” a dus la această ruptură, deși cei doi păreau că se înțeleg perfect.

Ca în orice despărțire a unui cuplu celebru a existat chiar și un mic „scandal”. Gurile rele susțin că ruptura dintre cei doi a venit după ce, în luna aprilie, actorul a spus într-un Insta Story că „nu tolerează” comentariile negative. Deși nu a spus la ce se referea, mesajul a venit la scurt timp după zvonurile conform cărora el și-ar fi înșelat iubita.

Cara Delevingne și Ashley Benson

După aproape doi ani de relație, supermodelul și actrița din „Pretty Little Liars” s-au despărțit în primăvara acestui an. „Cara și Ashley au avut întotdeauna momente bune și mai puțin bune, dar acum s-a terminat. Relația lor nu a mai mers”, a declarat o sursă pentru People la acel moment.

Totuși, se pare că ambele au trecut foarte ușor peste despărțire! Ashley formeză un cuplu cu G-Eazy, în timp ce despre Cara se zvonește că ar avea o relație cu nimeni alta decât fosta iubită a artistului, Halsey!

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp

La finalul lunii aprilie, Us Weekly a raportat că Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp s-au despărțit după mai mult de un an de relație. Potrivit publicației, o sursă a confirmat că cei noi nu mai sunt împreună, după ce actorul din „Little Women” a fost descris recent ca fiind singur în numărul din luna mai, al revistei British Vogue.

Timothée și Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The King”. Zvonurile despre o posibilă relație au apărut în octombrie 2018, când perechea a fost văzută la o cafenea în New York, plimbându-se apoi prin Central Park.

Lana del Rey și Sean Larkin

Și Lana del Rey i-a spus „adio” iubitului ei polițist, după o scurtă relație de doar câteva luni. Vestea a fost confirmată chiar de acesta, care a declarat pentru New York Times că acum sunt „doar prieteni”.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna septembrie a anului trecut și și-au făcut apariția ca un cuplu pe covorul roșu de la Premiile Grammy.

Vanessa Hudgens și Austin Butler

Cu siguranță una dintre cele mai surprinzătoare despărțiri ale acestui an este aceasta! Deși ne așteptam să auzim clopote de nuntă cei doi s-au despărțit după aproape nouă ani de relație. Vestea a venit la începutul lunii ianurie după ce fanii au observat că cei doi nu au petrecut sărbătorile împreună.

Potrivit apropiaților, în ultima perioadă, cei doi au petrecut mai mult timp departe unul de celălalt decât împreună. Așa că distanța a fost una dintre problemele relației, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Al Pacino și Meital Dohan

Al Pacino este cu siguranță unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood. Recent, actorul în vârstă de 80 de ani s-a despărțit de iubita lui cu aproape 40 de ani mai tânără decât el. Cei doi au avut o relație timp de doi ani, dar la începutul acestui an, au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Se pare că motivul principal ar fi fost diferența mare de vârstă dintre ei, ceea ce nu este de mirare. „E greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar și daca e Al Pacino”, a declarat actrița israeliană pentru publicație locală.

Rihanna și Hassan Jameel

Cu toată că anul trecut tabloidele din SUA scriau că Rihanna este pregătită să devină mamă și că își dorește să se căsătorească mai repede cu Hassan, planurile i-au fost date peste cap.

Cei doi s-au despărțit după trei ani de relație la începutul lui 2020! O sursă a confirmat despărțirea celor doi pentru E!News, dezvăluind că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în 2017, iar de atunci au avut o relație destul de discretă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.