Kiss Music News

Cardi B divorțează de Offset, după aproape trei ani de căsnicie. Ce a supărat-o pe artistă!

Cardi B și Offset s-au despărțit și artista a depus actele pentru divorț!

La aproape trei ani de la căsătorie, Cardi B a depus actele de divoț la tribunalul din Fulton County, Georgia, iar prima audiere va avea loc pe 4 noiembrie. Anunțul vine la numai câteva zile după ce artista a postat un mesaj pe Instagram Stories în care spunea: „Inima mea mi-a spus în sfârșit să nu îmi mai irosesc timpul”.

Cardi B și starul hip hop s-au căsătorit în 2017, în secret și au împreună o fiică în vârstă de doi ani, pe nume Kulture. Conform actelor depuse, artista solicită custodia fizică și legală a celei mici și de asemenea, cere ca Offset, să plătească pensie alimentară. În plus, ea își dorește ca soțul ei să plătească și cheltuielile de judecată.

Se pare că cei doi sunt despărțiți de mai mult timp și „nu există nicio cale de împăcare”, se arată în aceleași acte. Cardi B mai solicită și o împărțire echitabilă a bunurilor maritale, lucru care ar putea indica faptul că cei doi nu au avut un contract prenupțial.

Totuși, decizia ei nu ne uimește. Relația lor a fost tumultoasă încă de la început, iar cântăreața l-a acuzat public pe soțul ei că a înșelat-o în timp ce erau căsătoriți. „Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit”, a declarat Cardi B într-un interviu acordat pentru Vogue.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.