Cool Stuff

Opt actrițe care nu au fost considerate îndeajuns de frumoase pentru a juca la Hollywood

Iată poveștile a opt actrițe celebre, care au fost respinse la Hollywood, din cauza aspectului fizic!

Cu siguranță le-ai văzut într-o mulțime de filme celebre și le-ai admirat pentru prestațiile de care au dat dovadă pe marile ecrane, însă nu te-ai gândit niciodată la efortul pe care l-au depus pentru a ajunge pe culmile succesului. O parte din actrițele de la Hollywood au fost aspru criticate pentru aspectul lor fizic, și adesea respinse la castinguri, deoarece producătorii nu le-au considerat îndeajuns de frumoase. Însă, acestea s-au ambiționat și au muncit din greu pentru a deveni celebre.

Mindy Kaling

Deși este una dintre cele mai talentate și amuzante actrițe de la Hollywood, Mindy Kaling a avut parte și de experiențe neplăcute în carieră. În trecut, aceasta a fost respinsă și umilită, în cadrul mai multor audiții, deoarece producătorii au considerat că nu se încadrează în anumite standarde de frumusețe. Intr-un interviu pentru The Guardian, actrița a declarat că se simte „răzbunată" de karma după ce serialul "The Office" a avut un succes imens.

Meryl Streep

Meryl Streep este o legendă a Hollwood-ului, având numeroase nominalizări la Oscar și la Globurile de Aur, însă, în trecut, regizorii nu îi dădeau nicio șansă, deoarece nu o considerau îndeajuns de frumoasă pentru a primi un rol. În timpul unui casting, Meryl a fost pusă în fața unei situații înjositoare. Actrița a fost martoră la o discuție în italiană, limbă pe care o vorbea la perfecție, și a auzit cum regizorul l-a intrebat pe fiul său: „De ce mi-ai adus creatura asta urâtă?". Atunci actrița i-a spus regizorului: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă pentru a apărea în King Kong". 

Barbra Streisand

Deși este un nume celebru în industria cinematografică și cea muzicală, Streisand s-a ambiționat să obțină succesul, fără să-și facă o intervenție la nas, chiar dacă mulți i-au sugerat să apeleze la ajutorul chirurgului estetician. Producătorii i-au spus mereu că are nasul prea mare, iar artista a fost descurajată chiar și de familia ei. Mama sa îi spunea că nu e suficient de frumoasă pentru a fi un star de cinema, aşa cum visa. „Iar tatăl vitreg mi-a zis într-o zi: Nu-ţi cumpăr îngheţată pentru că eşti prea urâtă!".  Însă, în ciuda criticilor de prost gust, Barbra a devenit o legendă a Hollywood-ului, odată cu filmele „The Way We Were” și „A Star Is Born”, dar și o cântăreață de succes.

Winona Ryder

Winona Ryder a fost la un pas de a renunța la visul de a deveni actriță, după ce a fost umilită în timpul unei audiții, pe când avea doar 15 ani. Pe atunci, directoarea de casting a întrerupt prestația Winonei, spunându-i „Ascultă fetiţo, tu n-ar trebui să te faci actriţă. Nu eşti suficient de frumoasă. Întoarce-te de unde ai venit şi du-te la şcoală, că nu ai ce-ţi trebuie pentru meseria asta!". Totuşi, Winona susţine că aceste cuvinte dure nu au doborât-o, iar susținerea părinților a ajutat-o foarte mult, aceștia spunându-i că e mai bine să fii aparte decât să fii o păpuşă comercială.

Kate Winslet

Kate Winslet a deveni faimoasă odată cu rolul din „Titanic”, însă în copilărie și adolescență, aceasta a fost mereu criticată în legătură cu aspectul său fizic. „Mi se spunea că sunt prea grasă şi că am picioare urâte. O profesoară de actorie mi-a zis, când aveam 14 ani, că s-ar putea să am o şansă dacă mă voi mulţumi cu roluri de grăsuţă".  Însă, actrița a militat întodeauna pentru ideea de-ați urma cu hotărâre visele, fără a ține cont de părerile celorlalți. „Orice tânără care a fost lovită de critici ce ucid vise, din partea profesorilor, a prietenilor sau chiar a părinţilor, nu trebuie să le asculte. Eu asta am făcut: am mers înainte şi mi-am depăşit temerile şi nesiguranţele". 

Sarah Jessica Parker

Când spui Sarah Jessica Parker te gândești instant la fashionista Carrie Bradshaw. Însă, în ciuda faptului că actrița a devenit extrem de populară și de îndrăgită în urma serialului Sex and The City, aceasta nu a scăpat de criticile negative, în legătura cu aspectul său fizic. În 2008, revista Maxim i-a oferit actriței titlul de „cea mai neatrăgătoare femeie în viață”.

Nia Vardalos

Nia Vardalos ne-a cucerit pe toți cu rolul său din comedia „My Big Fat Greek Wedding”, însă agentul ei nu a crezut niciodată că aceasta va trece de prima audiție. Acesta considera că actrița nu era îndeajuns de frumoasă pentru a fi un star hollywoodian, și nici îndeajuns de grăsuță pentru a interpreta un anumit tipar de personaje.

Reese Witherspoon

Resse Witherspoon este câștigătoare a Premiului Oscar și o producătoare de succes. Însă, la începutul carierei, aceasta s-a lovit de multe critici. „Când am ajuns prima dată în L.A., toată lumea îmi spunea că nu sunt îndeajuns de înaltă, îndeajuns de frumoasă sau îndeajuns de inteligentă. Dar nu mi-a păsat deloc de părerile lor. Sunt o femeie încăpățânată!”, a declarat Reese Witherspoon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.