Cool Stuff

Designerii români au luat cu asalt Hollywood-ul. Cum arată creațiile purtate de starurile internaționale!

În ultimii ani, designerii români au luat cu asalt Hollywood-ul!

Hollywood-ul a fost mereu ținta tuturor! Fie că vorbim despre actori, creatori de modă sau make-up artiști, cu toții și-au dorit să ia parte la magia din Cetatea Filmului! Și iată că unii au reușit.

În ultimii ani, Hollywood-ul a fost luat cu asalt de designerii români ale căror creaţii sunt purtate cu mândrie pe covorul roșu. Cine sunt aceștia și cum au ajuns să îmbrace cele mai îndrăgite celebrități? Citește poveștile din spatele succesului lor!

Lady Gaga X Seen Users

Lady Gaga a apărut într-o salopetă care poartă numele brandului românesc- seen.users. Potrivit Cristinei Savulescu, oamenii cântăreței americane au contactat-o prin intermediul rețelelor de socializare.

Mai mult, la scurt timp după apariția lui Lady Gaga, se pare că și Solange, sora lui Beyonce a purtat o creație semnată de designerul român, Cristina Savulescu.


Maria Lucia Hohan x Katherine Heigl

Creaţiile vestimentare ale designerului român Maria Lucia Hohan se numără printre preferatele celebrităţilor de la Hollywood. Vedete precum Katherine Heigl, Stacy Keibler, Maria Menounos, Jennifer Hudson şi Selena Gomez au purtat pe covorul roşu, la Globurile de Aur, Oscaruri si alte evenimente importante, rochiile ei de seară. Aceasta a devenit faimoasă și peste ocean pentru creaţiile sale diafane, vaporoase şi foarte feminine.

Lorena Sârbu x Eva Longoria

Originară din Timişoara, Lorena Sârbu își desfășoară astăzi activitatea în SUA și este extrem de apreciată printre starurile de la Hollywood şi nu numai. Designerul care locuiește la Los Angeles de mai bine de zece ani se poate lăuda că a îmbrăcat de-a lungul timpului vedete precum: Jennifer Lopez, Eva Longoria, Olga Kurylenco, Barbra Streisand, Emma Stone, Minnie Driver sau Carmen Electra.

Ingrid Vlasov x Lady Gaga

După ce a devenit extrem de cunoscută și apreciată în țară, Ingrid Vlasov și-a făcut numele cunoscut și peste hotare. Potrivit spuselor designerului vestimentar, succesul i se datorează prezentărilor pe care le-a făcut pe catwalk-ul Săptămânii Modei de la Paris. Creatoarea de modă a ajuns chiar și în atenţia excentricei Lady Gaga, care i-a purtat piesele vestimentare cu croieli inedite.

Aura Cercel x Amber Heard

În spatele brandului „Eva Culture”, se află nimeni alta decât Aura Cercel, unul dintre cei mai în vogă designeri de la Hollywood. Rochiile sale cu croieli originale, diafane şi feminine le-au cucerit pe unele dintre cele mai îndrăgite celebrități și au făcut-o cunoscută la nivel internațional. Creațiile ei au fost  purtate de Amber Heard, Rihanna, Jessica Biel, Eva Longoria, Jessica Simpson, Hilary Duff, Mena Suvari, Miley Cyrus şi Halle Berry.

Dinu Bodiciu x Lady Gaga

Designerul Dinu Bodiciu s-a remarcat în urmă cu câţiva ani, atunci când Lady Gaga i-a purtat creaţiile. Şansa i-a surâs după ce a hotărât să îşi completeze studiile la Fashion College of London, decizie care i-a deschis mai multe uși decât s-ar fi aşteptat.

Astfel, după o prezentare de modă organizată la Victoria Museum, tânărul designer a fost sunat de echipa cântăreţei şi anunţat că stiliştii acesteia au ales câteva dintre creaţiile lui pentru vedetă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.