Kiss Music News

David Guetta revine cu o nouă colaborare alături de SIA

David Guetta și SIA lansează piesa „Let's Love"!

Considerat un titan în curentul muzicii electronice, francezul David Guetta a reușit, în ciuda pandemiei de Covid-19, să aibă un an bun: două evenimente caritabile live în Miami și New York și un nou EP intitulat „New Rave”, material la care a lucrat cu partenerul său de studio, MORTEN. În vara lui 2019, când în lumea întreagă aveau loc festivaluri de muzică electronică, Guetta se afla pe scena de la UNTOLD, unde a susținut un show incendiar.

Însă vara lui 2020 a fost un experiment de adaptare pentru toată industria de entertainment, iar Guetta a fost nevoit să-și adapteze și să-și diversifice sound-ul; așa a apărut „Let’s Love” - o nouă colaborare cu australianca Sia. În trecut cei doi au lansat producții care au dominat chart-urile din întreaga lume, piese care s-au ascultat la cele mai mari festivaluri din lume, printre care și festivalul UNTOLD: „Titanium”, „Flames”, „She Wolf (Falling To Pieces)” sau „Bang My Head”.

Noutatea momentului, „Let’s Love” propune un mesaj puternic despre dragoste și unitate, piesa venind cu o fuziune de sound-uri și un beat irezistibil care generează dependență. Nu putem decât să ne imaginăm cum anul viitor vom dansa împreună pe Cluj Arena la o nouă ediție UNTOLD... pe piesa „Let’s Love”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.