Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum divele din telenovelele anilor '90

Iată cum arată acum starurile din telenovelele anilor 90!

În anii '90 și la începutul anilor 2000, telenovelele mexicane și argentiniene erau extrem de populare. Iar în aceeași perioadă, o mulțime de staruri latino au devenit foarte îndrăgite, chiar și la noi în țară. Thalia și Natalia Oreiro sunt doar două dintre vedetele care au cucerit publicul cu piesele lor, dar și cu rolurile de pe micile ecrane. Acum, o mare parte din divele telenovelelor de altădată au renunțat la carierele consacrate și au decis să se dedice vieții de familie, în timp ce alte actrițe încă sunt active în industrie. Iată acum arată în prezent acestea și cu ce se ocupă!

Victoria Ruffo

Victoria Ruffo avea doar 21 de ani când a debutat pe micile ecrane în rolul Nataliei Ramirez, în telenovela „La Fiera”. Însă, aceasta a devenit celebră datorită telenovelei „Vivo por Elena”, care a fost difuzată și în România, la începutul anilor 2000. Au urmat apoi alte două producții de succes, precum „Mama vitregă” și „În numele iubirii”, care au fost difuzate de Acasa TV.

Acum, actrița în vârstă de 59 de ani încă își continuă cariera în industria filmului, iar cel mai recent proiect al său a fost „Cita e ciegas” din 2019.

Thalia

Thalia este una dintre cele mai faimoase artiste din Mexic, având o carieră de succes atât în industria muzicală, cât și pe micile ecrane, datorită telenovelelor în care a jucat. Thalia a devenit și mai populară odată cu trilogia Mariilor – „Maria Mercedes”, „Marimar” și „Maria la del Barrio”, telenovele care au fost urmărite de milioane de telespectatori. Acum, artista a renunțat la rolurile din telenovele și se dedică doar carierei sale muzicale, lansând în ultimii ani numai piese de succes alături de Maluma, Natti Natasha sau Gente de Zona.

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro a cucerit publicul român cu telenovela „Muneca Brava”, în care a interpretat rolul unei tinere rebele. Apoi, artista s-a concentrat asupra carierei sale muzicale, lansând hit după hit. Aceasta a filmat chiar și un videoclip la noi în țară, pentru piesa „Como te olvido”, optând pentru Castelul Bran. În prezent, Natalia Oreiro este gazda unui show de talente din Uruguay.

Adela Noriega

Adela Noriega a devenit celebră la vârsta de 18 ani, odată cu rolul din telenovela „Quinceanera”, însă, în România, actrița a devenit cunoscută datorită telenovelelor „El privilegio de amar” și „Amor Real”. Din 2008, actrița s-a retras din atenția publică, iar în prezent, aceasta lucrează în domeniul imobiliar.

Lucero

Lucero a debutat încă de la o vârstă fragedă pe micile ecrane, în programe pentru copii, iar la 14 ani a primit primul său rol într-o telenovela. Însă, actrița a devenit celebră publicului din România, odată cu telenovela „Lanțurile iubirii”. Au urmat apoi alte câteva producții de succes, printer care „Alborada” și „Manana es para siempre”. Astăzi, actrița în vârstă de 51 de ani, este în continuare activă, atât în industria muzicală, cât și pe micile ecrane.

Yadhira Carillo

Frumoasa Yadhira Carrillo a cucerit publicul român cu telenovelele „La Otra” și „Amarte Es Mi Pecado”. Astăzi, actrița în vârstă de 47 de ani, are o carieră de succes în televiziune, fiind prezentatoarea unui show de entertainment. Din 2008, aceasta nu a mai jucat în nicio telenovelă.

Gabriela Spanic

Cunoscută datorită rolurilor din “Uzurpatoarea” şi “Prizoniera”, Gabriela Spanic era considerată, la finalul anilor ’90, regina telenovelelor. Deşi era de o frumuseţe rară şi nu ar fi avut nevoie de operaţii estetice, actriţa nu s-a sfiit să apeleze în repetate rânduri la serviciile medicilor plasticieni. În prezent, actrița, în vârstă de 46 de ani, este concurentă în emisiunea „Dancing With The Stars” din Ungaria, unde are ca partener un dansator român.

Marlene Favela

Deși a debutat în anii ‘90, Marlene Favela a devenit celebră în România, odată cu telenovela „Pisica sălbatică”, în care a jucat alături de Mario Cimarro. Am urmărit-o apoi în alte câteva producții de success, printer care „Rubi” și „Contra viento y marea”. Actrița în vârstă de 43 de ani încă își continuă cariera în televiziune, cel mai recent proiect al său fiind „Por amar sin ley”, din 2019.

Kate del Castilllo

Kate del Castillo a devenit cunoscută telespectatorilor odată cu telenovelele „La Mentira” și „Ramona”, din anii 90. Însă, actrița de origine mexicană și-a dorit o carieră la Hollywood, iar în urmă cu 10 ani, aceasta s-a mutat în Statele Unite, unde a obținut roluri în câteva seriale celebre, printre care „CSI: Miami” și „Jane The Virgin”. Anul acesta, actrița a avut o apariție și în filmul „Bad Boys for Life”, în care a jucat alături de Will Smith.

Leticia Calderon

Leticia Calderon a devenit cunoscută publicului din România, odată cu telenovela „Esmeralda”, în care a jucat alături de Fernando Colunga. Ulterior, actrița a mai avut apariții și în alte producții populare, cum ar fi „Amor Real” sau „En nombre del Amor”. Actrița în vârstă de 52 de ani este în continuare activă în industrie, având două proiecte noi chiar anul acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.