Cool Stuff

Zece actori concediați din seriale din cauza scandalurilor în care au fost implicați!

Scandalurile de la Hollywood au ținut primele pagini zile întregi, iar actori implicați au avut de suportat consecințele.

Hollywood-ul este locul tuturor posibilităților, dar probabil unii au înțeles asta greșit. Furați de mirajul reflectoarelor, anumiți actori au uitat că sunt tot timpul în centrul atenției și au fost implicați în scandaluri care le-au pătat imaginea.

Rivalitățile între actori, comportamentele violente sau problemele cu drogurile sunt doar câteva dintre motivele pentru care unele dintre cele mai îndrăgite vedete au fost concediate din serialele în care jucau.

Iată care sunt cele mai cunoscute cazuri din showbizul internațional!

Kevin Spacey – „House of Cards”

Cazul lui Kevin Spacey este cu siguranță cel mai cunoscut și dezbătut din ultimii ani. În 2017, el a fost acuzat de agresiune sexuală de către actorul Anthony Rapp, care susținea că incidentul s-ar fi produs în urmă cu 30 de ani. Ulterior, mai multe persoane au spus că au fost victimele abuzurilor lui.

Netflix a luat imediat atitudine și suspendat producția serialului „House of Cards”. Actorul a fost concediat în mijlocul filmărilor celui de-al șaselea sezon și la scurt timp, a dezvăluit că este gay.

Jessica Biel – „7th Heaven”

Actrița Jessica Biel a „încălcat” de mai multe ori contractul din timpul filmărilor pentru „7th Heaven”. Inițial, ea a decis să își tundă părul și să și-l vopsească blond, dar atunci a scăpat doar cu un avertisment și câteva scuze. Totuși, lucrurile nu au mai fost la fel de simple în anul 2000, când a apărut pe jumătate dezbrăcată pe coperta revistei Gear. În urma acestui lucru, producătorii au hotârât să o concedieze.

Robert Downey Jr. – „Ally McBeal”

În 2001, Robert Downey Jr. a fost dat afară din serialul „Ally McBeal”, la câteva ore după ce a fost arestat pentru consum de droguri. Asta a dat planurile producătorilor peste cap și a adus și sfârșitul serialului, după ce sezonul 5 a fost anulat.

Charlie Sheen – „Two and a Half Men”

Charlie Sheen a părăsit „Two and a Half Men” în 2011, după o ceartă cu producătorul executiv Chuck Lorre. Acesta nu a mai putut să treacă peste comportamentul actorului și a hotârât să-l înlocuiască cu Ashton Kutcher. La vremea aceea „Two and a Half Men” era cel mai vizionat serial.

Shannen Doherty – „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”

Shannen Doherty conduce detașat topul actorilor care au fost dați afară din seriale din cauza comportamentului. Ea a reușit performața de a fi concediată din două proiecte de succes. În ceea ce privește „Beverly Hills, 90210” se pare că a existat o rivalitate între ea și Tori Spelling, fiica producătorului serialului. Tori a susținut că ar fi existat o ceartă violentă între Shannen Doherty și Jennie Garth.

De asemenea, în timpul filmărilor pentru „Charmed”, a mai existat o altă altercație între ea și Alyssa Milano. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Shannen Doherty a declarat că: „A fost prea multă dramă pe platourile de filmare și nu era suficientă pasiune pentru muncă”.

Lisa Bonet – „The Cosby Show”

Se presupune că în spatele încetării colaborării dintre Lisa Bonet și serialul „The Cosby Show” ar fi chiar Bill Cosby. Motivul ar fi avut legătură cu scena explicită de dragoste din filmul „Angel Heart” din 1987, în care aceasta a jucat.

Isaiah Washington – „Grey’s Anatomy”

Isaiah Washington l-a interpretat pe Dr. Preston Burke în „Grey’s Anatomy” timp de doi ani, dar totul s-a schimbat după o ceartă cu colegii săi, Patrick Dempsey și T.R. Knight. Actorul a fost concediat după ce l-a numit pe T.R. Knight „gay” într-un mod jignitor.

Înainte de asta, el ar mai fi avut o ceartă și cu Patrick Dempsey. Totuși, după șapte ani, el a revenit pe platourile de filmare pentru încă un episod.

Nicollette Sheridan – „Desperate Housewives”

Situația tensionată dintre Nicollette Sheridan și Marc Cherry, creatorul serialului „Desperate Housewives”, a ajuns chiar și la tribunal. După ce a fost concediată, în 2009, actrița l-a dat în judecată pe producător susținând că acesta a lovit-o în timp ce îi arăta cum să interpreteze o scenă.

Cu toate acestea, potrivit lui Marc Cherry, decizia ca personajul lui Nicollette, Edie Britt, să fie ucis, a fost luată cu mult înainte de acel incident.

Columbus Short – „Scandal”

În anul 2014, Columbus Short a fost concediat din serialul Scandal după ce a fost acuzat că și-ar fi amenințat soția cu un cuțit. Soția lui a cerut atunci un ordin de restricție și a depus actele de divorț.

Taylor Momsen – „Gossip Girl”

Taylor Momsen, cunoscută pentru rolul lui Jenny Humphrey în „Gossip Girl”, i-a supărat pe producători cu stilul ei de viață. Ei au fost nemulțumiți de comportamentul actriței, care era unul haotic și inițial au încercat să reducă numărul episoadelor în care apărea. Taylor nu a fost prea încântată și a decis să părăsească serialul în 2011.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.