Kiss Music News

Surpriza anului: Dan Bălan revine cu proiectul Crazy Loop. Ascultă acum noile piese!

Dan Bălan ne-a pregătit cea mai tare surpriză anul acesta!

Dan Bălan ne-a pregătit cea mai tare surpriză anul acesta! Artistul revine cu proiectul Crazy Loop, cu care a făcut valuri în industria muzicală, în perioada 2007 – 2009. Pe atunci, Dan Bălan domina topurile cu hiturile „Mm-ma-ma”, „Johanna, Shut Up!” și „Despre tine cânt”.

Acum, Dan Bălan își surprinde fanii cu o nouă serie de piese, lansate sub numele de Crazy Loop. Noile single-uri au un sound hipnotizant și te introduc într-o lume electrizantă. „This Love We Breathe”, „Electric Shock” și „Full Immunity” sunt cele trei single-uri lansate recent de artist, pe care le poți asculta online, pe YouTube și Spotify.

În 2007, Dan Bălan descria personajul Crazy Loop, ca fiind „un tip mai  amuzant, mai nebun și puțin mai ironic” decât el. „Nu sunt chiar așa, dar o parte din Crazy Loop trăiește în mine”, declara la acea vreme, Dan Bălan.

Deocamdată, Dan Bălan nu a oferit mai multe detalii despre revenirea lui Crazy Loop, însă ne așteptăm la un super-hit și un videoclip pe măsură! Până atunci, poți asculta noile single-uri mai jos!

Crazy Loop - Electric Shock!

Crazy Loop - Full Immunity (Mix in a Loop)

Crazy Loop - This Love We Breathe (Mix in a Loop)

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.