Cool Stuff

Cine va fi noul James Bond. Iată ce actor îl va înlocui pe Daniel Craig!

Uite ce actor britanic va fi noul James Bond, în locul lui Daniel Craig!

Tom Hardy ar urma să fie cel de-al zecelea James Bond. Actorul britanic va prelua, cel mai probabil, rolul agentului 007 de la Daniel Craig în celebra serie, scrie presa britanică. Casele de pariuri au reacționat deja la această posibilitate și îl dau ca favorit.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat deja probă pentru rolul lui James Bond în luna iunie și ar fi primit rolul. Însă, anunțul oficial în acest sens ar urma să fie făcut la finalul anului sau în 2021, după lansarea noului film din serie, în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007. Premiera peliculei a fost întârziată de pandemie și Tom Hardy a trebuit să păstreze secretul în tot acest timp.

Însă, din câte se pare, actorul se gândea de mai mulți ani la acest rol. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și de-a lungul carierei a câștigat numeroase premii. Acesta este cunoscut pentru foarte multe roluri importante, dar mai ales pentru cele din Venom, Taboo, Peaky Blinders, Mad Max, The Revenant, Legend, Inception, Dunkirk și Warrior. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.