Cool Stuff

Gucci a lansat un model de blugi „murdari”, cu urme de iarbă. Iată cât costă o astfel de pereche de pantaloni!

Ai purta o pereche de blugi murdari, cu pete de iarbă?

După moda blugilor rupți, se pare că un nou trend și-a făcut loc în industrie, iar anul acesta se poartă jeanșii cu pete de iarbă și pământ. Gucci a lansat deja primul model de jeanși cu pete false, iar prețul unei perechi de pantaloni este de 650 de euro.

Reprezentanții Gucci au descris jeanșii ca un nou mod de a șterge demarcația dintre vintage și contemporan.

Jeanșii sunt realizați din denim organic, vopsit ecologic cu pete, care dau senzația unor urme de iarbă, în zona genunchilor. Brandul italian a anunțat că materialul a fost tratat special pentru a avea acel aspect învechit.



Blugii arată, într-adevăr, de parcă i-ai cumpărat în urmă cu mulți ani și au chiar și pete care imită culorea pământului, ca și când i-ai fi folosit la lucrul în grădină.

Cu o croială clasică, dreaptă, pantalonul prezentat pe site-ul Gucci este purtat cu o cămașă cu mâneci lungi cu un imprimeu în pătrățele și o pereche de pantofi cu lac de culoare maron, pentru un aspect cu totul străin de acest mileniu.

Anul trecut, Gucci a făcut aceeași mișcare, lansând o pereche de pantofi sport, cu aspect uzat, la prețul de 870 de dolari. Atunci, reprezentanții brandului italian au declarat că și-au dorit să lanseze un produs care să transmită acea atmosferă a anilor ‘70.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.