Cool Stuff

Seriale noi pe care merită să le urmărești în această toamnă

Iată lista noastră cu seriale pe care nu trebuie să le ratezi toamna aceasta!

Acum că vara s-a terminat și sezonul rece se apropie, am pregătit deja lista cu serialele noi pe care nu trebuie să le ratezi. Nimic nu este mai plăcut decât o seară răcoroasă petrecută în fața televizorului alături de un pahar de vin sau o cană de ciocolată caldă, iar producătorii de seriale știu asta. Așa că toamna aceasta ne bucurăm de o mulțime de seriale noi care cu dau dependeță.

Iată recomandările noastre!

Ratched

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, „Ratched” este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală a unui spital de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu și deși la început, afișează imaginea perfectă a asistentei medicale, în timp, aflăm adevăratele ei intenții.

Serialul, care poate fi urmărit pe Netflix, a fost inspirat de personajul asistentei medicale cu același nume din celebrul roman „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și a fost creat de Evan Romansky.

Lovecraft Country

Acțiunea din serial are loc în 1954 când un veteran al războiului din Coreea, interpretat de Jonathan Majors, pleacă într-o călătorie de-a lungul țării pentru a-și găsi tatăl. Totuși, călătoria lor este departe de a fi una obișnuită pentru că monștrii și creaturiile supranaturale îi vor urmări la fiecare pas.

We Are Who We Are

Este povestea despre doi tineri americani care locuiesc într-o bază militară în Italia. Serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent –  o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume.

Regizorul serialului este Luca Guadagnino, care a câștigat un premiu Oscar pentru regia peliculei Call Me By Your Name.

Away

În timp ce se pregătește să conducă un echipaj internațional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green trebuie să se împace cu decizia de a-și lăsa în urmă soțul și fiica adolescentă, atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea. În timp ce călătoria în spațiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relațiilor dintre ei și efectele distanței față de cei apropiați rămași pe Pământ devin din ce în ce mai complexe.

The Undoing

Dacă ți-a plăcut Big Little Lies, atunci acest serial este pentru tine! Nicole Kidman interpretează rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Hugh Grant, Edgar Ramirez și Lily Rabe. Este povestea unei celebre psiholog care descoperă, după dispariția soțului ei, că tot ceea ce credea a fi adevărat este o minciună. Acesta va fi disponibil din 25 octombrie pe HBO.

The Flight Attendant

O însoțitoare de bord se trezește într-o zi în hotelul greșit, în patul greșit, cu un bărbat mort lângă ea. Nu știe ce s-a întâmplat, iar acum încearcă să afle ce i s-a întâmplat în noaptea precedentă. Rolul principal este interpretat de Kaley Cuoco, celebră pentru rolul din serialul „The Big Bang Theory”.

Raised by Wolves

Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol, din cauza diferențelor religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor. Serialul a avut deja premiera pe 3 septembrie pe HBO Max.

Soulmates

Acțiunea serialului se petrece într-un viitor în care fiecare persoană își poate găsi perechea cu ajutorul unui test științific. Deși serialul are premiera pe 5 octombrie, a fost deja anunțat că va fi filmat și sezonul următor. Din distribuție fac parte Sarah Snook, Kingsley Ben-Adir, Charlie Heaton, Malin Akerman, Bill Skarsgård și mulți alții.

Filthy Rich

Îți era dor de Samantha din „Sex and The City”? Actrița Kim Cattrall va interpretează rolul principal din noul serial care a avut premiera pe 21 septembrie. Familiei Monreaux și-a construit averea datorită unui canal de televiziune care transmite emisiuni creștine, iar atunci când capul femiliei moare, văduva acestuia se trezește în postura de a trebui să lupte cu copiii ei.

The Third Day

Serialul, împărțit în trei părți, urmărește aventurile prin care trec un bărbat și o femeie care ajung pe o insulă misterioasă, dar în momente diferite. În prima parte îl cunoaștem pe Sam, un bărbat care se simte atras de misterioasa insulă unde cunoaște un grup de băștinași, hotărâți să-și apere tradițiile cu orice preț.

În a doua parte evenimentele se desfășoară în Londra, iar în a treia parte, protagonista va fi Helen, care ajunge pe insulă căutând răspunsuri la mai multe întrebări care o macină. Din distribuție fac parte Jude Law, Naomie Harris, Katherine Waterston, Emily Watson și Paddy Considine și poate fi urmărit pe HBO și HBO Max.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.