Kiss Music News

Feli a spus „Da!”. Cum a fost cerută în căsătorie artista!

Feli a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin!

Feli și Cătălin formează un cuplu de trei ani și au împreună o fetiță, pe nume Nora Luna, care va împlini în noiembrie vârsta de doi ani. Dacă la începutul relației, Feli a fost extrem de discretă privind viața sa amoroasă, acum, cântăreața nu se mai ascunde deloc și publică adesea fotografii alături de iubitul ei, dar și de fetița lor.

De curând, cântăreața a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar momentul a fost atât de emoționant, încât Cătălin a trebuit să o ceară de două ori.

Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme”, a povestit Feli. „Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!”, a declarat Feli, într-un interviu pentru revista UNICA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.