Kiss Music News

Demi Lovato nu se mai căsătorește. Artista a rupt logodna cu Max Ehrich!

Deși băteau clopote de nuntă, Demi Lovato și Max Ehrich au anulat logodna.

Când totul părea că merge perfect și chiar băteau clopotele de nuntă, Demi Lovato și Max Ehrich au anulat logodna. Deși cântăreața și actorul, cunoscut pentru rolul din serialul „Young and the Restless”, anunțaseră în luna iulie că s-au logodit, relația lor este pe punctul de a se destrăma.

Se pare că cei doi încă formează un cuplu și încearcă să își salveze relația, spun surse apropiate artistei. „Nu s-a terminat relația lor”, a precizat o sursă, „însă se îndreaptă spre acest lucru”.

Zvonurile cu privire la despărțirea lor au apărut după ce sora lui Demi, dar și bodyguard-ul acesteia au decis să nu mai urmărească contul de Instagram al actorului.

Artista, în vârstă de 28 de ani, și Max Ehrich și-au început relația în urmă cu câteva luni, mai exact în luna martie, la scurt timp după ce Demi s-a despărțit de modelul Austin Wilson.

În luna iulie, Demi anunța printr-o postare emoționantă pe contul de Instagram, însoțită și de câteva fotografii, faptul că iubitul ei a cerut-o în căsătorie pe o plajă din Malibu, California. Cu aceasta ocazie, și Max a distribuit câteva poze și i-a transmis un mesaj special. Acum, se pare că nu mai este totul doar lapte și miere și așteptăm să aflăm ce se va întâmpla în continuare cu unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.