Cool Stuff

Cinci zodii care își vor întâlni jumătatea în luna octombrie

Se pare că luna octombrie le aduce mai mult noroc în dragoste anumitor zodii!

Se pare că luna octombrie le aduce mai mult noroc în dragoste anumitor zodii, așa că dacă încă ești în căutarea sufletului pereche, iată ce îți rezervă horoscopul!

Berbec

La începutul și la sfârșitul lunii octombrie, astrele vor fi în favoarea ta. Vei avea parte de numeroase oportunități în dragoste în această perioadă, șansele de a-ți găsi jumătatea fiind destul de mari. 

Gemeni

Dacă până acum nu ți-ai întâlnit sufletul pereche și îți dorești o relație, în luna octombrie ai toate șansele să întâlnești pe cineva special, cu ajutorul prietenilor și cunoștințelor tale.

Leu

Se pare că pentru nativii din zodia leu, luna octombrie vine cu o serie de oportunități romantice. Iar marea ta iubire este mai aproape decât credeai. Cea mai bună perioadă pentru începerea unei noi relații este 1-22 octombrie, așa că pregătește-te pentru o nouă poveste de dragoste!

Scorpion

În luna octombrie, nativii din zodia scorpion au toate șansele să își întâlnească jumătatea, în locuri în care nu se așteptau. De asemenea, există șanse să cunoști pe cineva interesant, prin intermediul prietenilor, care deja îți știu gusturile. Primele două săptămâni din luna octombrie sunt perfecte pentru scorpionii singuri, care își doresc să înceapă o relație serioasă cu cineva.

Pești

Astrele sunt în favoarea nativilor din zodia Pești, în perioada 4-28 octombrie, în ceea ce privește viața amoroasă. Cei care vor începe o relație în această perioadă, au mari șanse să ajungă la căsătorie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.