Cool Stuff

Vine barza pentru starurile din „Game of Thrones”! Kit Harington și Rose Leslie vor deveni părinți!

Kit Harington și Rose Leslie au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată.

Kit Harington și Rose Leslie au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au format un cuplu și pe micile ecrane, unde i-au interpretat pe Jon Snow și Ygritte, în celebra producție HBO – „Game of Thrones”.

Harington și Leslie s-au logodit în septembrie 2017, și s-au căsătorit în iunie 2018, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizate în Scoția. Acum, aceștia se pregătesc să devină părinți, iar anunțul a fost făcut chiar de Rose Leslie, în cadrul unui interviu pentru „Make Magazine”. Actrița a fost fotografiată pentru noul număr revistei, iar în imagini, aceasta apare cu burtica de gravidă.

Cuplul locuiește în Estul Angliei, iar Rose Leslie a descris locuința lor ca fiind „casa pe care Jon Snow a construit-o”.

E o casă foarte veche. Avem un acoperiș din stuf, iar în prezent avem un cuib imens de viespi în el. Îmi place uneori să mă gândesc la casa noastră și la toți oamenii care au locuit în ea. Oare au fost fericiți, cum au trăit acolo? Mă gândesc la toate familiile care au locuit sub aceleași grinzi antice”, a dezvăluit Rose Leslie, în cadrul interviului pentru Make Magazine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.