Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum actorii din „Laguna Albastră”, la 40 de ani de la premiera filmului

Uite cum arată acum actorii din „Laguna Albastră”!

Au trecut patru decenii de la premiera filmului „Laguna Albastră”, o producție care a fost considerată extrem de controversată în anii '80, datorită scenelor de nuditate excesivă. Filmul spune povestea unei iubiri libere dintre personajele interpretate de Christopher Atkins şi senzuala Brooke Shields. Cei doi adolescenţi naufragiaţi pe o insulă pustie, cu peisaje paradisiace, dau frâu liber imaginaţiei, trăind scenele de amor la intensitate maximă. 

Acum, la 40 de ani de la premiera producției, cei doi actori arată complet diferit, iar cariera acestora a avut o evoluție surprinzătoare.

Ce mai face Brooke Shields?

Actrița Brooke Shields, ajunsă la 55 de ani, este mamă a două fete superbe: Rowan, de 17 ani, si Grier, de 14, rezultate din casnicia cu scenaristul Chris Henchy. Însă, aceasta nu este de acord ca fiicele sale să urmeze o carieră în modelling sau în actorie, până când nu își vor termina studiile.

 

Brooke Shields nu a avut parte de o copilărie normală, așa cum și-ar fi dorit, deoarece la vârsta de 10 ani, mama ei a acceptat ca aceasta să pozeze nud, iar fotografiile au fost afișate într-o galerie de artă din Manhattan. Au urmat alte momente controversate: la 12 ani a interpretat o fetiță prostituată în „Pretty Baby și la vârsta de 14 a jucat în „Blue Lagoon", unde a avut scene intime, alături de partenerul său, Christopher Atkins.

În prezent, Brooke Shields se poate lăuda cu un corp de invidiat, la 55 de ani, iar fotografiile cu aceasta sunt dovadă clară că actrița a găsit elixirul tinereții.

După succesul filmului „Laguna Albastră”, Brooke a mai apărut în multe alte filme celebre, printre care „Endless Love", „Sahara", „Furry Vengeance", „Wanda Nevada", „Alice, Sweet Alice", „The Hot Flashes", „The Midnight Meat Train", „Chalet Girl", „King of the Gypsies" și „I can make you love me".

Ce s-a întâmplat cu actorul Christopher Atkins?

Atunci când a fost selectat pentru rolul lui Richard, Christopher Atkins avea doar 19 ani, și activa ca salvar și instructor de navigație, fără nicio intenție de a lua calea Hollywoodului. Un prieten l-a convins să participe la audiţii, iar o bună perioadă de timp a fost în vizorul publicului şi al presei, jucând chiar şi în continuarea producţiei – Întoarcerea la Laguna Albastră.

De asemenea, acesta a fost cooptat și în distribuția serialului „Dallas”, însă, după două premii nedorite pentru cel mai prost actor într-un rol secundar, acesta a început să se gândească serios la cariera lui cinematografică.

Acum, actorul s-a întors la marea sa pasiune – marea, iar pe contul său de Instagram postează adesea imagini de la pescuit. Deși nu se mai bucură de succesul de altădată, Atkins, ajuns la vârsta de 59 de ani, încă mai joacă în mici producții de televiziune.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.