Cool Stuff

Imagini inedite de la audițiile serialului „La Casa de Papel”. Uite ce au făcut actorii pentru a obține rolurile!

Uite cum s-au descurcat actorii la probele pentru serialul „La Casa de Papel”!

Serialul „La Casa de Papel” s-a transformat într-un adevărat fenomen în ultimii ani, însă, producția nu s-ar fi bucurat de același succes, fără distribuția bine aleasă de Alex Pina. Producătorul spaniol a știut cum să aleagă fiecare actor pentru personajele sale, iar astfel Tokyo, Nairobi, El Professor și Denver au devenit o parte din cele mai îndrăgite figuri de pe micile ecrane.

Însă, pentru a obține rolurile mult dorite, Ursula Corbero, Alvaro Morte, Jaime Lorente și Miguel Herran au fost nevoiți să dea mai multe probe. Printr-o serie de audiții au trecut și Esther Acebo (Monica) și Enrique Arce (Arturo), care au dat câteva probe împreună, pentru ca regizorul să testeze chimia dintre cei doi.

Interpreta lui Nairobi, Alba Flores, a fost singura care a obținut rolul, fără să se înscrie la casting. Aceasta era deja prietenă cu producătorul serialului, care a contactat-o special pentru acest proiect.

De asemenea, cei din echipa de recrutare au fost cuceriți de Alvaro Morte și au considerat, din prima, că acesta este perfect pentru rolul Profesorului.

Alvaro avea acel ceva, la care noi nici măcar nu ne așteptam. Dar asta l-a făcut să fie și mai bun pentru acest rol!”, au spus cei din echipa de casting.

Dacă vrei să afli cum s-au descurcat la casting actorii din serialul „La Casa de Papel”, ai mai jos imaginile de la audiții! Cine crezi că s-a descurcat cel mai bine?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.