Kiss Music News

Frații Măruță au trecut printr-o transformare inedită. Îi recunoști pe Eva și pe David?

Eva și David au trecut printr-o transformare inedită, iar imaginile cu cei doi te vor surprinde, cu siguranță.

Eva și David au trecut printr-o transformare inedită, iar imaginile cu cei doi te vor surprinde, cu siguranță. Cei doi frați s-au costumat în două personaje celebre din filmul „Trolii” și au filmat două zile alături de un regizor din Islanda, pentru o reclamă la un hypermarket.

 „Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?", a scris Andra, pe reţelele sociale.

Şi Cătălin Măruţă i-a lăudat pe micuţi: „Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”.

Eva a fost costumată precum Queen Barb, iar David s-a transformat în Tiny Diamond, ambele personaje fiind din filmul „Trolii”. Primul film din serie a fost lansat în 2012, fiind bazat pe jucăriile cu troli, realizate de Thomas Dam.

Look-ul de artistă rock o prinde de minune pe Eva, care a intrat instant în pielea personajului său. La fel de mult s-a distrat și David, care a fost acoperit din cap până în picioare de sclipici, purtând o perucă hazlie.

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.