Cool Stuff

Zece filme super tari care apar pe Netflix în octombrie

În luna octombrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 100 de filme și seriale noi de urmărit!

În luna octombrie, utilizatorii de Netflix vor avea peste 100 de filme și seriale noi de urmărit! Așa că dacă vrei să te relaxezi seara urmărind o comedie bună sau un thriller plin de suspans, ai de unde alege un film bun. Iar dacă ai urmărit deja toate producțiile bune de pe Netflix, pregătește-te pentru o serie nouă de titluri, disponibile în luna octombrie. Spre exemplu, fanii lui Robert De Niro vor putea urmări „Cape Fear”, iar dacă ești în căutarea unei comedii romantice, îți recomandăm „The Holidate”, cu Emma Roberts.

Cape Fear (1991)

Un recital actoricesc de excepție în regia celebrului Martin Scorsese. Un deținut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispășirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită și liniștită, tipic americană, dar va deveni ținta răzbunării diabolice a infractorului. Atât soția (Jessica Lange) cât și fiica (Juliette Lewis), chiar și inocentul câine al casei devin rând pe rând victime ale celei mai eficiente terori: cea psihologică. O răzbunare în care până și asasinatul ar potoli prea puțin resentimentele celui ce crede că a fost nedreptățit. 

Her (2013)

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori personale pentru alți oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Când îl instalează, el este încântat să facă cunoștință cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă și surprinzător de simpatică. Pe măsură ce dorințele și nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adâncește transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Black 47 (2018)

Este anul 1847, iar Irlanda se află în fruntea „Marii Foamete” care a devastat țara timp de doi ani. Feeney, un soldat irlandez care a luptat pentru armata britanică, își abandonează postul pentru a se întoarce acasă și a se reuni cu familia sa înstrăinată. În ciuda confruntării ororilor războiului, el este șocat de distrugerea foametei și de abrutizarea poporului și a familiei sale. El descoperă că mama sa a murit de foame și că fratele său a fost spânzurat de mâna brutală a englezilor. Curând, Feeney pornește pe o cale distructivă de a-și răzbuna familia, urcând sistematic în ierarhia socială și politică. 

We Have Always Lived In The Castle (2018)

Filmul urmărește povestea lui Merricat Blackwood, care trăiește într-un castel de la marginea orașului împreună cu sora ei mai mare, Constance, și unchiul lor Julian. Ei sunt ultimii membri ai familiei Blackwood, după ce o doză fatală de arsenic a ajuns în mod misterios în bolul de zahăr, omorându-i pe toți ceilalți.

Basic Instinct (1992)

Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele fiind suspecte pentru crima achetata.

The Longest Yard (1974)

În acest film de acțiune, filmat chiar la închisoarea de stat din Georgia, deținuții sunt eroii, iar gardienii sunt băieții răi. Eddie Albert este directorul sadic care ar face bucuros orice sacrificiu pentru a-și vedea echipa semiprofesionistă de fotbal, alcătuită din gardieni, jucând în campionatul național. Burt Reynolds joacă rolul coordonatorului de joc profesionist Paul Crewe, aflat acum după gratii, după ce a “împrumutat” o mașină și a fost urmărit pe șosea de poliție. El este de acord să organizeze o echipă a deținuților care să joace cu gardienii. Directorul închisorii intervine, pentru a se asigura că echipa sa va întâmpina doar o rezistență pasivă din partea echipei lui Crewe. Dar ocazia de a-i înfrunta pe gardieni e o motivație puternică pentru criminalii și hotii care trebuie acum să învețe strategiile fotbalului.

Hubbie Halloween (2020) – 7 octombrie

Hubie Dubois (Adam Sandler) își petrece fiecare Halloween, asigurându-se că toți locuitorii din orașul său, Salem, se distrează cu ocazia acestei sărbători, fără să pățească ceva. Însă, anul acesta, un criminal periculos, care a evadat din închisoare, și un vecin misterios, îi dau bătăi de cap lui Hubie. Când oamenii încep să dispară din oraș, Hubie încearcă să convingă poliția că în localitatea lor există monștri, și că doar el îi poate opri.

Blackpink: Light Up The Sky (2020) – 14 octombrie

Fanii celebrei trupe K-Pop – Blackpink vor avea ocazia de a afla mai multe despre membrele formației, în cadrului documentarului „Blackpink: Light Up The Sky”. De asemenea, documentarul cuprinde imagini de la filmările videoclipurilor Blackpink, dar și momente din cadrul show-ului de la Coachella, din 2019.

Rebecca (2020) – 21 octombrie

„Rebecca" are la bază romanul cu același titlu al scriitoarei Daphne du Maurier, ilustrând povestea unei tinere foarte frumoase (Emilia Pox), care se căsătorește cu Maxim de Winter, un barbat mai în vârstă decât ea. El a devenit recent văduv, după ce soția lui, Rebecca, s-a înecat în misterios. Noua doamnă de Winter provine dintr-un mediu obișnuit, nu este deprinsă cu obiceiurile aristocratice și se trezește în mijlocul unei lumi în care aparențele sunt cele mai importante. Pe lângă toate acestea, lumea din casă o compară constant cu Rebecca, cea care a fost soția lui Maxim, o femeie frumoasă pe care ceilalți o considerau perfectă.

Holidate (2020) – 28 octombrie

Sloane și Jackson urăsc sărbătorile în familie! Cei doi sunt singuri de ceva vreme, iar în fiecare an, la fiecare sărbătoare în familie, aceștia sunt însoțiți de cei mai nepotriviți parteneri. Însă, când Sloane și Jackson se întâlnesc, aceștia decid să aibă o relație platonică și să se însoțească unul pe altul la fiecare reuniune de familie, de-a lungul anului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.