Hot On Kiss

VIDEO | Care sunt cele mai tari motive de bucurie ale săptămânii

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie...

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

Distanțări nedorite, planuri stricate, vacanțe anulate și nave extraterestre confirmate de Pentagon! Până aici! E timpul să echilibrăm balanța! Spune-ne ce te face fericit și hai să adunăm cât mai multe motive de bucurie.

Unii dintre voi ne-ați spus de „mămăliga cu lapte”, de „pixul înapoi de un prieten”, sau de „ploaia cu soare”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul lui Probably an Illustrator le-am dat formă și culoare.

Probably An Illustrator, pe numele său real Andrei Popa, este un tânăr artist din București, care știe să transforme orice poveste într-un vizual unic, prin combinarea culorilor și formelor, cu diferite texturi. Andrei își găsește adesea inspirația în lucrările artiștilor celebri, printre care Henri Matisse, Ryohei Yanagihara, Gary Bunt, Takashi Murakami, Erté, Kawase Hasui, dar și în natură, sau în folclor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.