Cool Stuff

FOTO | Apariții hot la show-ul Savage x Fenty. Ce vedete au defilat în lenjerie intimă!

Prezentarea Savage X Fenty 2020 a avut loc pe 2 octombrie, iar Rihanna a pus la cale un show la fel spectaculos precum cel de anul trecut.

Prezentarea Savage X Fenty 2020 a avut loc pe 2 octombrie, iar Rihanna a pus la cale un show la fel spectaculos precum cel de anul trecut.

Printre vedetele care au defilat anul acesta  se numără Bella Hadid, Paris Hilton, Cara Delevingne, Normani, Demi Moore, Irina Shayk, Lizzo, Erika Jayne, Laura Harrier, Alva Claire, Abby Champion și Willow Smith. Pe lângă aceste nume, au mai existat și o serie de artiști care au încântat prin spectacolul oferit, precum Travis Scott Miguel, Bad Bunny, Roddy Ricch, Big Sean, Rosalía și Christian Combs.

Întreg show-ul a fost o incursie în ceea ce a inspirat-o pe Rihanna pentru această colecție, promovând în același timp și diversitatea și body positivity.

În ceea ce privește inspirația, Rihanna a vorbit în timpul show-ului despre asta, adăugând faptul că: „Întotdeauna este vorba de starea de spirit. Inspirația mea în materie de modă de acolo privine. Sexualitatea este personală, trebuie să o ai sau să o câștigi. Atunci când îmi imaginez ceva, o fac pentru toate persoanele pe care le cunosc, indiferent de forme, mărimi, rase, religii.

Show-urile Savage x Fenty sunt mai mult decât simple prezentări de modă, fiind adevărate experiențe vizuale și de neratat.

Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei. Poate fi cât de confortabilă vrei, poate fi cât de sexy vrei. Ne dorim ca oamenii să arate și să se simtă bine. Vrem să te simți sexy”, a declarat Rihanna cu privire la viziunea ei despre brand-ul Savage x Fenty.

FOTO: GettyImages/Guliver/HarpersBazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.