Cool Stuff

FOTO | Gucci a creat un model de rochie pentru bărbați! Iată cum arată și cât costă aceasta!

Gucci dă startul unei noi mode cu colecția de Toamnă-Iarnă 2020!

După jeanșii cu pete de iarbă și pământ, Gucci vine cu o nouă idee – rochia pentru bărbați! Marca de lux italiană a scos la vânzare o rochie cu carouri în valoare de 17.000 de lire sterline.

Cămașa lungă din bumbac Tartan, cu detalii de satin și guler de Peter Pan, este inspirată din moda anilor '90 și prin intermediul acesteia, casa de modă își dorește să transmită și un mesaj. Aceasta susține că a lansat rochia pentru bărbați în încercarea de a lupta cu „stereotipurile toxice care modelează indentitatea de gen”.

Rochia portocalie este confecționată din bumbac 100%, are mâneci scurte, broderie și nasturi în partea din față. „Constrastantul guler Peter Pan și broderia pe partea din față adaugă un element inspirat din copilărie, care se leagă de o temă recurentă a colecției”, se arată în descrierea produsului.

Mai mult, obiectul vestimentar vine și cu un „manual de utilizare”. Potrivit gigantului modei poate fi „îmbrăcată peste blugi denim rupți” și face parte din colecția Toamnă-Iarnă 2020.

De asemenea, dacă portocaliul nu este culoarea ta preferată, Gucci a creat și o rochie cu imprimeu floral, disponibilă la un preț un pic mai mic, de 1.150 de lire.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.