Cool Stuff

Cine este modelul român care a avut o relație cu Vin Diesel

În tinerețe, actorul Vin Diesel a avut o relație cu o frumoasă româncă.

Vin Diesel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, fiind un nume de referință în rândul filmelor de acțiune, dar și pentru seria „Fast & Furious”. Deși în prezent acesta este căsătorit cu Paloma Jimenez, în tinerețe, actorul a avut o relație cu o frumoasă româncă. Este vorba despre top-modelul Alina Pușcău, care are o carieră de succes în America, acolo unde locuiește de ani de zile.

Aceasta a revenit, de curând, în România, pentru a participa la show-ul „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, iar cu această ocazie, Alina a povestit mai multe despre relație dintre ea și Vin Diesel.

„L-am cunoscut acum 20 ani, când nu era încă un superstar”, a povestit ea pentru Click. „Am fost prieteni timp de doi ani şi apoi am fost într-o relaţie. E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat. Ţinem legătura”.

L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin intermediul unor prieteni. Îmi spuneau că „băiatul acela de la masă te place, știi cine e?” și le-am spus că „nu”, și mi-au zis de „Fast & Furious”. Dar pe mine nu mă interesa. El dădea petreceri numai ca eu să vin și niciodată nu am mers la petrecerile lui. Nu îl suportam pe atunci…”, a spus Alina Pușcău, în cadrul emisiunii Ferma.

De asemenea, în urmă cu zece ani, Alina Pușcău a avut ocazia de a juca alături de un alt star hollywoodian, Jason Momoa.

Am jucat în ”Conan The barbarian”, acum 10 ani. Jason este un om extraordinar, de asemenea. La acel moment credeam că filmul va fi succesul lui de bază. Dar, iată, ani mai târziu, succesul a venit odată cu rolul lui „Aquaman”, din filmul cu acelaşi nume. El arată foarte bine, după cum fiecare dintre noi a putut observa, atunci m-a ajutat foarte mult cu sfaturi şi idei”, a declarat Alina, într-un interviu pentru Libertatea.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.