Cool Stuff

FOTO | Barack și Michelle Obama au aniversat 28 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi!

Pe 3 octombrie, Barack și Michelle Obama au sărbătorit 28 de ani de căsătorie!

Barack și Michelle Obama, unul dintre cele mai emblematice cupluri, au sărbătorit weekend-ul trecut 28 de ani de căsnicie. Cei doi au marcat momentul cu o serie de mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”, a declarat Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Mai mult, în același mesaj, el a ținut să le reamintească cetățenilor că alegerile prezidențiale se apropie și că trebuie să voteze. „În acest an, chiar dacă apreciem toate urările voastre, ceea ce am vrea cu adevărat este să vedem că fiecare dintre voi îi ajută pe cei din jurul să voteze. Ajută-i să se înregistreze. Ajută-i să își facă un plan de vot. Redirecționează-i către iwillvote.com pentru a începe. Aniversare fericită, Miche. Te iubesc”, a încheiat acesta.

De asemenea, și Michelle i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei prin intermediul unei postari pe contul de Instagram. „28 de ani alături de el. Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Și în acest an, avem o rugăminte – alege o persoană din viața ta care s-ar putea să nu voteze și asigură-te că o va face. Spune-ne despre ea în comentarii! Acesta este cel mai bun mesaj de aniversare. Te iubesc, Barack”, a scris ea.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent lui Conan O’Brien, Michelle a vorbit despre problemele pe care familia sa le-a întâmpinat în timpul carantinei. Se pare că cei doi nu au petrecut foarte mult timp împreună doarece fostul președinte este ocupat cu redactarea noii sale cărți. În ceea ce privește cele două fiice ale cuplului, Michelle a glumit spunând că „au început să se sature de noi. Ceea ce a fost în regulă, fiindcă și noi ne cam săturasem de ele”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.