Kiss Music News

Cea mai sexy copertă a revistei VOGUE îi are ca protagoniști pe Hailey și Justin Bieber

Justin Bieber și Hailey Bieber aniversează doi ani de căsnicie cu cele mai hot fotografii!

Hailey și Justin Bieber au fost fotografiați pentru noua copertă a revistei Vogue Italia, iar cadrele cu cei doi sunt extrem de hot. În fotografia aleasă pentru copertă, Hailey poartă o rochie neagră din latex, de la Yves Saint Laurent, iar Justin apare la bustul gol, ținând-o în brațe pe soția sa.

Această ședință foto marchează un moment special pentru Justin și Hailey, care aniversează doi ani de căsnicie.

Totuși, noul număr al revistei Vogue Italia îi este dedicat lui Helmut Newton, un cunoscut fotograf de fashion, care s-a născut în urmă cu 100 de ani. Fotografia cu Hailey și Justin este un omagiu adus lui Helmut, pentru dragostea pe care acesta i-a purtat-o soției sale, June.

Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au început relația în 2016, însă s-au despărțit la scurt timp. În luna mai a anului 2018, cei doi au reluat legătura, iar în septembrie 2018 aceștia s-au căsătorit în New York. Anul trecut, în septembrie, cuplul a organizat și nunta mult așteptată, la care au participat o mulțime de vedete, printre care și surorile Jenner.

Într-un interviu pentru revista Elle, Hailey a declarat că a fost surprinsă de modul în care Justin s-a maturizat și de aceea a decis să îi acorde o a doua șansă.

A fost mult de muncă până când am reușit să rezolvăm anumite lucruri între noi, dar a meritat. El este o persoană incredibilă, un bărbat minunat și un partener alături de care merită să îți trăiești viață. Nu cred că aș vrea să îmi petrec viață alături de altcineva, înafară de el. Sunt atât de norocoasă”.

FOTO: VOGUE Italia

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.