Kiss Music News

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit. Uite cât de romantică a fost cererea în căsătorie!

Cleopatra Stratan a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize, de ziua ei.

Cleopatra Stratan a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize, de ziua ei. Cântăreața a devenit majoră și a dat o petrecere ca la carte, la care au participat mai multe vedete din România. Iar printre invitați s-a numărat și iubitul ei, Edward Sanda, care a cerut-o în căsătorie.

De ceva timp, cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar acum au decis să ducă relația la nivelul următor.

Edward Sanda a așteptat momentul potrivit și a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei. Așa cum era de așteptat, Cleopatra a acceptat cu bucurie și s-a arătat extrem de emoționantă. Logodna a fost făcută publică pe rețelele de socializare chiar de cei doi îndrăgostiții, iar fanii din mediul online s-au grăbit să îi felicite.

Chiar dacă cei doi sunt destul de tineri, sunt foarte siguri de sentimentele lor, iar legătura dintre ei este foarte puternică. Acum ceva timp, Cleopatra chiar a declarat că își vede toată viața alături de Edward și își dorește să fie soția lui.

Cleopatra este îndrăgostită până peste cap și nu își vede viața fără Edward. Aceasta a declarat că artistul este primul ei iubit, dar și omul care o motivează să meargă mai departe, să compună și să cânte.

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine.”, a declarat Cleopatra Stratan, acum ceva timp.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.