Cool Stuff

„Emily in Paris” - un nou serial Netflix, pe care fetele îl vor îndrăgi

Află mai multe despre noul serial „Emily in Paris”, pe care îl găsești pe Netflix!

Producătorul serialului „Sex and the City” ne aduce o nouă poveste pe micile ecrane, pe care femeile o vor îndrăgi cu siguranță. Este vorba despre noul serial „Emily in Paris”, de pe Netflix, care o are ca protagonistă pe Lily Collins. Dacă încă nu l-ai urmărit, pregătește-te pentru multe momente fashion, pentru o poveste de dragoste încâlcită, dar și pentru un strop de romantism, specific Parisului.

La fel ca „Sex and the City” și „Emily in Paris” este la fel de captivant, însă are o singură problemă… are doar 10 episoade. Încă nu știm dacă serialul va avea parte și de al doilea sezon, însă producătorul Darren Star este optimist.

În sezonul 2, Emily va fi mult mai implicată în lumea în care trăiește acum. Va fi deja o rezidentă a orașului. Va avea mai multă încredere în ea. La urma urmei, a început o viață nouă în Paris”, a declarat Star, pentru OprahMag.com.

Primul sezon al serialului a fost filmat în Paris, înainte de pandemia de coronavirus, așa că filmarea următorului sezon ar putea fi amânată pentru o perioadă nedeterminată.

Despre ce este vorba în serialul „Emily in Paris”?

Serialul se concentrează asupra lui Emily, o tânără din Chicago, care este nevoită să se mute în Paris, pentru un an de zile. Aceasta ajunge să lucreze într-o agenție de marketing, unde colegii săi francezi o primesc cu mult scepticism, nefiind bucuroși de venirea ei în companie. După o serie de întâmplări nefericite, Emily reușește să se adapteze cu noul ei stil de viață din Paris, dar și cu noua ei echipă.

De asemenea, serialul vine la pachet cu o mulțime de ținute chic, mult romantism și intrigi, dar și un tringhi amoros, care te va ține în suspans!

Iar dacă încă nu te-am convins, urmărește mai jos trailerul serialului și dă-i o șansă! Cu siguranță vei termina primul sezon într-un weekend.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.