Cool Stuff

FOTO | Au început filmările pentru sezonul 6 din „Lucifer”. Iată primele imagini!

Ce măsuri de siguranță sunt nevoiți să ia actorii din „Lucifer” pe platoruile de filmare!

După o perioadă în care tot mai multe lansări au fost amânate, iar unele seriale au fost anulate, iată și o veste bună! Producătorul serialului „Lucifer”, Joe Henderson, a anunțat că au reluat filmările pentru cel de-al șaselea și ultimul sezon al show-ului.

Acesta a dat vestea prin intermediul unei postări pe contul său de Twitter. El a precizat că este extrem de bucuros că au terminat de filmat partea a doua a sezonului 5 și că acum, întreaga echipă lucrează la sezonul 6 pentru a le oferi fanilor un final care să nu-i dezamăgească.

„Astăzi este prima zi de filmări pentru sezonul 6 din Lucifer. Sunt foarte bucuros că am terminat sezonul 5 și o să dăm tot ce putem pentru a-l termina și pentru Netflix. Mulțumim membrilor distribuției și echipei nostre incredibile care au muncit din greu și în condiții de siguranță pentru a oferi un final bestial”, a scris acesta.

Cu alte cuvinte, așa cum ne așteptam, probabil până la finalul acestui an sau începutul lui 2021, vor fi lansate următoarele 8 episoade din sezonul 5.

În iulie, fanii serialului au avut parte de o surpriză uriașă, după ce Netflix a dezvăluit că a decis să reînnoiască seria cu încă un sezon, după ce sezonul 5 urma să fie ultimul. 

„Sezonul 5 este exact ceea ce trebuia să fie de la început, cu excepția faptului că sfârșitul are acum propriul său sezon, plus toate aceste idei noi care ne-au venit pe măsură ce l-am explorat. A fost important pentru noi să ne asigurăm că sezonul 5 își păstrează propria poveste și apoi ne-a provocat să găsim o nouă poveste, unde nu credeam că mai există”.

Acum, filmările pentru ultimul sezon au început și odată cu acestea, au apărut și primele fotografii de pe platourile de filmare. Actorul din rolul principal, Tom Ellis, a distribuit pe contul său de Instagram o poză în care poartă mască de protecție și vizieră și le-a povestit fanilor ce reguli sunt nevoiți să respecte.

„Asta este ceea ce trebuie să purtăm pentru #lucifer pentru a ne întoarce la muncă în condiții de siguranță maximă în timpul acestei pandemii foarte reale.... și suntem testați în fiecare zi.... și trebuie să ne distanțăm social” a scris acesta. De asemenea, nu s-a ferit nici să-l acuze pe actualul președinte al Statelor Unite că nu respectă regulile de protecție: „și eu sunt doar un actor, așa cum multor oameni le place să-mi amintească ... De ce președintele care se ocupă de toate lucrurile nu ar lua aceleași măsuri de precauție sau chiar mai multe?”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.