Cool Stuff

FOTO | Cele mai ciudate rochii de mireasă purtate de vedetele din afară

Chiar dacă rochiile de mireasă pe care le-au purtat au costat mii de dolari, asta nu înseamnă că au fost și cele mai reușite creații.

Fiecare mireasă își dorește să strălucească în ziua nunții, iar același lucru este valabil și în rândul vedetelor din afară, care au spus „da”, în fața altarului. Acestea au trecut pragul caselor de modă și au colaborat cu cei mai cunoscuți designeri, pentru a arăta cât mai bine în ziua cea mare. Însă, în anumite cazuri, celebritățile nu au reușit să impresioneze criticii de modă, cu alegerile pe care le-au făcut. Chiar dacă rochiile de mireasă pe care le-au purtat au costat mii de dolari, asta nu înseamnă că au fost și cele mai reușite creații.

Britney Spears

Britney Spears este deja celebră pentru gafele sale vestimentare, iar la acest capitol intră și rochia de mireasă pe care a purtat-o la recepția nunții sale cu Kevin Federline. Dacă în fața altarului, diva a strălucit într-o creație elegantă, semnată de Monique L’Huillier, pentru recepție, aceasta a optat pentru o rochie mult prea scurtă și vulgară, care a fost criticată de revistele de modă, de la acea vreme.

Celine Dion

În 1994, Mirella & Sege Gentil au creat celebra rochie de mireasă a lui Celine Dion, pentru care au lucrat 1000 de ore. Aceasta a avut o trenă de 6 metri, însă, asta nu e tot… Celine a purtat în ziua nunții și o tiară specială, care cântărea 3 kg, fiind realizată din 2000 de cristale.

Gwen Stefani

Gwen Stefani și-a dorit să fie excentrică și în ziua nunții, așa că a optat pentru o creație cu totul aparte, semnată de John Galliano. Rochia a atras cu siguranță toate privirile, având poalele într-o nuanță de roz aprins. În timp ce criticii de modă au considerat că rochia aleasă de Gwen a fost total nepotrivită, fanii au fost foarte încântați de stilul ei rebel.

Pamela Anderson

Pamela Anderson nici măcar nu s-a deranjat să treacă pragul caselor de modă, pentru a-și alege o rochie de mireasă. Aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, Kid Rock, purtând un simplu costum de baie alb, și o pălărie de căpitan, nunta celor doi având loc pe un iaht, în Saint Tropez.

Luisana Lopilato

Luisana Lopilato și-a ales un soț talentat și un tată dedicat – mai exact, pe celebrul Michael Buble, însă, în ziua nunții, aceasta nu a ales cea mai frumoasă rochie de mireasă. Fosta actriță argentiniană a purtat o rochie de mireasă atipică, realizată din multe straturi din tull, care nu se potriveau cu corsetul din partea de sus.

Whitney Houston

În ziua nunții cu Bobby Brown, Whitney Houston a ales o rochie de mireasă aparte, acoperindu-și fiecare parte a corpului. Artista a fost acoperită din cap până în picioare, în dantelă, iar criticilor de modă nu le-a plăcut deloc alegerea acesteia.

Emma Thompson

În 1989, Kenneth Branagh și Emma Thompson au decis să își unească destinele și au devenit soț și soție. Din păcate, nunta lor a ajuns pe prima pagină a tabloidelor, după ce criticii de modă au râs de rochia de mireasă purtată de actriță. Aceasta nu a ales opțiunea clasică de rochie de mireasă albă, din dantelă sau tull, ci o rochie scurtă, colorată, care pare realizată din draperii, la fel ca rochia purtată de Julie Andrews în „Sunetul Muzicii”.

FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.