Cool Stuff

Top 10 - Cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood în 2020!

Iată cu ce sume și-au mărit actrițele averea în ultimele 12 luni!

Deși 2020 nu a fost cel mai bun an pentru producțiile cinematografice, actrițele de la Hollywood au continuat să aibă încasări generoase. Angelina Jolie, Gal Gadot sau Meryl Streep sunt doar câteva dintre vedetele care au adăugat sume considerabile în conturile lor anul acesta.

Forbes a analizat veniturile pe care aceste vedete le-au obținut în perioada iunie 2019 – iunie 2020 și a alcătuit topul celor mai bine plătite actrițe. Publicația realizează acest clasament anual și este de precizat faptul că spre deosebire de anul trecut, într-adevăr sumele acumulate sunt mai mici.

Iată care sunt cele mai bogate vedete feminine din industria filmului și sumele cu care și-au mărit averea!

Sofia Vergara

Deși poate fi o surpriză pentru mulți, Sofia Vergara ocupă primul loc al acestui clasament. Starul din serialul „Modern Family” a obținut în ultimele 12 luni peste 43 de milioane de dolari. O mare parte din această sumă vine ca urmare a faptului că actrița face acum parte din juriul emisiunii America’s Got Talent. De asemenea, potrivit Forbes, și colaborările cu diverse firme și colecția ei de jeanși i-au consolidat locul în acest top prestigios.

Angelina Jolie

Succesul de care s-au bucurat filmele „Maleficent: Mistress of Evil” și „Come Away” i-au adus Angelinei Jolie 35,5 milioane de dolari în plus. Însă, cea mai mare parte a sumei se datorează rolului principal pe care îl va interpreta în The Eternals, producția Marvel, care un buget de 200 de milioane de dolari.

Gal Gadot

Parteneriatul lui Gal Gadot cu Netflix s-a dovedit a fi unul profitabil, luând în considerare faptul că pentru rolul din „Red Notice” actrița a primit un cec de 20 de milioane de dolari. În plus, veniturile ei au fost completate din diverse parteneriate, astfel încât se situează pe locul 3 în acest clasament cu 31,5 milioane de dolari.

Melissa McCarthy

În prezent, Melissa McCarthy este gazda emisiunii „Little Big Shots”, difuzată de NBC. De asemenea, ea a jucat în „Thunderforce” și „Superintelligence”, două filme regizate chiar de soțul ei și în ultimele 12 luni, actrița a câștigat 25 de milioane de dolari.

Meryl Streep

Rolurile din „The Prom” și „Little Women” au avut o contribuție majoră la suma de 24 de milioane de dolari obținută de Meryl Streep în ultimele luni. Totuși, nu sunt de neglijat nici cele 5 milioane de dolari  pe care le-a primit pentru comedia „Let Them All Talk”, difuzată de HBO Max.

Emily Blunt

Emily Blunt ocupă locul șase în acest top după ce, în perioada iunie 2019 – iunie 2020, și-a mărit averea cu 22,5 milioane de dolari. În perioada iunie 2019-iunie 2020 actrița a obținut 22,5 milioane de dolari, ceea ce o clasează pe al șaselea loc în acest clasament. În prezent, ea interpretează rolul principal feminin în „Jungle Cruise”, produsă de Disney așa că, mai mult ca sigur, o vom regăsi în acest top și anul următor.

Nicole Kidman

Se pare că „The Prom”, produs de Ryan Murphy, a fost lozul câștigător pentru actrițele care joacă în acest musical. La fel ca în cazul lui Meryl Streep, rolul din film contribuie substanțial la suma strânsă de Nicole Kidman în ultimele 12 luni, mai exact 22 milioane de dolari. În plus, pentru fiecare episod al serialului „The Undoing”, difuzat de HBO, Kidman primește 1 milion de dolari.

Ellen Pompeo

Ellen Pompeo, starul din serialul „Grey’s Anatomy”, primește aproximativ 550.000 de dolari pentru fiecare episod. Mai mult, ea încasează aproximativ 6 milioane de dolari anual din drepturile sindicale, astfel că averea ei s-a măsit cu 19 milioane de dolari, în ultimele 12 luni.

Elisabeth Moss

Pentru rolul ei din serialul „Handmaid’s Tale”, Elisabeth Moss primește 1 milion de dolari pe episod. Totuși, o mare parte din suma de 16 milioane de dolari pe care a câștigat-o în ultimul an, se datorează rolului principal din „The Invisible Man”.

Viola Davis

Viola Davis ajunge pentru prima dată în acest clasament și ocupă ultimul loc in top 10 cu suma de 15,5 milioane de dolari. Ea și-a mărit averea datorită rolului din serialul „How to Get Away With Murder” și cel din „Ma Rainey’s Black Bottom”, care va fi difuzat pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.