Kiss Music News

Cat Music tocmai a lansat CatMusic.AR, primul app cu HoloArtiști din România

Acum este mult mai ușor să fii aproape de artiștii preferați prin noua aplicație CatMusic.AR.

Îi vezi la TV, îi asculți la radio, îi cauți mereu pe YouTube, i-ai văzut la concerte și mereu te-ai întrebat cum ar fi dacă ai putea ajunge la ei? Acum este mult mai ușor să fii aproape de artiștii preferați prin noua aplicație CatMusic.AR.

Cat Music trece la nivelul următor și lansează prima aplicație AR destinată celor mici și mari. Cu o interfață intuitivă, CatMusic.AR este o aplicație interactivă gratuită ce își propune ca artiștii fenomen ai momentului pe care publicul i-a admirat pe marile scene, să fie prezenți ca holograme alături de fani în orice colț al lumii. Aplicația este prezentată prin videoclipul „Zunea Zunea", piesă ce a devenit virală la începutul lui 2019 în Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia și a adunat peste 100 milioane de vizualizări din peste 30.000 de clipuri făcute de fani. Prima hologramă disponibilă alături de care utilizatorii pot face poze, gif-uri amuzante sau chiar un dans catchy, este cea a Cleopatrei Stratan, recunoscută la nivel mondial pentru succesul pe care l-a avut încă de la vârsta de 3 ani cu hit-ul „Ghiță".

Sărbătorim succesul pe care piesa „Zunea Zunea” îl are în Asia prin lansarea aplicației CatMusic.AR. Cat Music a construit aplicația cu HoloArtiști în așa fel încât să avem cei mai dragi artiști și nu numai în casele noastre. Sunt foarte mândră și onorată că fac parte din acest proiect interactiv și sunt foarte fericită că am dat startul. Noul app vă pregătește caracteristici și funcții noi și multe alte personaje surpriză. Sper ca publicul să găsească această platformă utilă, distractivă și eficientă, astfel încât să devină virală și să ajungă pretutindeni", declară Cleopatra.Cei care își vor descărca app-ul vor putea să petreacă cât timp își doresc cu HoloCleopatra și să creeze cele mai funny instantanee cu ea, numai bune de share-uit cu prietenii sau cei apropiați. În plus, aceștia pot folosi aplicația oriunde merg – în vacanță, la școală, în sufragerie, la shopping, chiar și la cinema.

„Noi la Cat Music suntem mândri să anunțăm lansarea primei holograme funcționale. Încercări au mai fost, dar este prima oară când chiar merge. Le mulțumesc celor de la Holosee care au trecut peste toate greutățile și uneori chiar peste nepăsarea noastră, lui Lucian Despoiu care a insistat să investească în tehnologie atunci când părea fără speranță. Până la urmă rezultatul contează: Cleopatra, pe merit, va fi prima hologramă CatMusic.AR. E doar începutul. Brace!", declară Dan Popi, director general Cat Music.

Acesta este doar începutul pentru CatMusic.AR, prima aplicație lansată de către un label muzical cu HoloArtiști, dezvoltată de către Holosee, care promite noi caracteristici și opțiuni în curând, dar și noi HoloArtiști realiști care cu siguranță vor impresiona și cuceri publicul.

Aplicația CatMusic.AR poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play de pe dispozitivele cu Android şi din App Store pentru dispozitivele Apple.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.