NEWS

Emilia Clarke credea că va muri pe platourile de filmare de la „Game of Thrones”, după ce a suferit o operație pe creier

Emilia Clarke a vorbit deschis despre operația pe creier și despre filmările pentru „Game of Thrones”.

După încheierea filmărilor pentru primul sezon din „Game of Thrones”, Emilia Clarke a trecut prin clipe grele, suferind două anevrisme și o intervenție chirurgicală pe creier. Acel moment a fost o adevărată provocare pentru tânăra actriță, care pe atunci avea doar 24 de ani.

După aproape zece ani de la operație, Emilia Clarke a povestit într-un interviu recent despre cum a rezistat în timpul filmărilor pentru „Game of Thrones”, imediat după intervenția chirurgicală pe creier. 

Actrița de 33 de ani a vorbit cu James Hibberd, pentru cartea sa, “Fire Cannot Kill a Dragon”.

„A fost intens. Eram în deșert, într-o carieră, era incredibil de cald și trăiam permanent cu teama că voi avea o altă hemoragie craniană”.

Actrița și-a amintit că „am petrecut mult timp întrebându-mă: ‘Voi muri? Asta se va întâmpla pe platourile de filmare? Pentru că ar fi total nepotrivit’. Cu fiecare leziune nouă a creierului devii și mai epuizat, ajungi într-o stare ce nu poate fi descrisă. M-am străduit cât de mult am putut să ascund toate acestea”.

Emiliei i s-a pus la dispoziție o mașină specială cu aer condiționat în care se putea retrage pentru a avea condițiile necesare în timpul filmărilor în deșert.

„Ei nu au vrut să depun foarte mult efort, să lucrez intens. Iar eu le-am spus: ‘Să nu credeți că sunt un eșec, să nu credeți că nu-mi voi face treaba pentru care am fost plătită. Vă rog să nu credeți că în orice moment aș putea distruge totul‘. Aveam tichetul de aur al lui Willy Wonka și nu aveam de gând să ratez oportunitatea ce mi-a fost dată”, a mărturisit ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.