Cool Stuff

Transformările vedetelor: 10 celebrități care au slăbit considerabil

Iată zece vedete care au slăbit considerabil!

Anumite vedete au devenit un adevărat exemplu de ambiție, după ce au reușit să slăbească considerabil. După ce au ajuns la greutatea pe care și-o doreau, acestea au decis să urmeze, în continuare, un stil de viață sănătos și îi îndeamnă și pe ceilalți să facă acest lucru.

Adele

Adele și-a surprins fanii în octombrie 2019, atunci când a fost fotografiată la aniversarea lui Drake. În imaginile surprinse la acea vreme, Adele slăbise deja considerabil, iar toată lumea a fost impresionată de transformarea acesteia. Acum, Adele nu se mai ascunde deloc și publică adesea fotografii, fiind extrem de mândră de noua ei siluetă. De asemenea, fanii au felicitat-o pentru noul look, dar și pentru ambiția de care a dat dovadă. Artista a reușit să slăbească în ultimul an, cu ajutorul exercițiilor fizice, fiind îndrumată de un antrenor personal.

Jessica Simpson

După nașterea celui de-al treilea copil, Jessica Simpson a decis să facă o schimbare în viața ei și a slăbit considerabil, făcând extrem de mult sport. Artista a declarat că a slăbit 45 de kilograme, în doar șase luni, fiind ajutată de un antrenor personal.

Ricky Gervais

În 2011, Ricky Gervais a slăbit 9 kilograme, iar de atunci, actorul a reușit să își mențină aceeași greutate, făcând zilnic diferite exerciții. Starul din serialul „The Office” a declarat că aleargă și face fitness în fiecare zi, fără să urmeze vreo dietă specială.

Ariel Winter

Ariel Winter a slăbit considerabil în 2019, și a dezvăluit că schimbarea s-a produs în momentul în care a încetat să mai ia medicamente antidepresive. „Ani de zile am luat antidepresive, care m-au făcut să iau în greutate, iar orice aș fi făcut, nu puteam să slăbesc. Era atât de frustrant, pentru că oricât de mult sport aș fi făcut, nu se vedea deloc nicio schimbare. Așa că am acceptat asta și am mers mai departe”, a declarat actrița din „Modern Family”.

Jonah Hill

Jonah Hill a slăbit 18 kilograme, în 2011, cu ajutorul unui antrenor personal. Iar în 2016, actorul și-a dorit să dea jos și mai multe kilograme, așa că a început să facă din nou sport, pentru a ajunge la o greutate normală. Acum, actorul se menține în formă, cu ajutorul cursurilor de Jiu Jitsu.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a decis să își schimbe stilul de viață total, pentru a reuși să slăbească și pentru a căpăta mai multă încredere de sine. În 2015, aceasta a reușit să slăbească 15kg, cu ajutorul unor diete echilibrate și a exercițiilor fizice. Iar de atunci, Khloe este dedicată acestui stil de viață, încurajându-și fanii să facă sport cât mai des.

Missy Eliott

În 2014, Missy Eliott a dezvăluit că a slăbit 13 kilograme. Cântăreața a reușit să facă această schimbare, cu ajutorul unui antrenor de fitness, care a susținut-o să urmeze un stil de viață cât mai sănătos. De curând, artista a declarat că a renunțat de tot la băuturile care conțin zahăr, dar și la mâncarea de tip fast-food.

Chris Pratt

În 2014, actorul Chris Pratt a slăbit 36 de kilograme pentru rolul din filmul „Gardienii Galaxiei”, iar acum, acesta se poate mândri cu un abdomen bine lucrat. Starul a dezvăluit că acel moment a fost extrem de important pentru el, iar în prezent urmează un stil de viață cât mai sănătos, mergând des la sală.

Rebel Wilson

Rebel Wilson consideră că „2020 a fost un an sănătos” pentru ea, după ce a reușit să slăbească aproape 75 de kilograme. Actrița a postat diferite fotografii cu noua ei siluetă, pe rețelele de socializare, iar fanii au fost surprinși de transformarea lui Rebel.

Jennifer Hudson

Jennifer Judson a făcut o schimbare majoră în viața ei, după ce s-a alăturat grupului „Weight Watchers”. Actrița a dezvăluit că a slăbit 36 de kilograme, în 2010, cu ajutorul unei diete sănătoase, dar și cu mult sport. Aceasta a declarat că a renunțat să mai mănânce paste, prăjeli, carne roșie sau pizza, pentru a reuși să se mențină în formă.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.