Cool Stuff

Cele mai așteptate celebrități pe Instagram. Ce conturi au obţinut 1 milion de urmăritori într-un timp foarte scurt!

Topul recordurilor te va surprinde!

Un milion de urmăritori înseamnă, cu siguranță, foarte mult, dar atunci când ajungi la această cifră în doar câteva ore, te numeri printre cele mai populare celebrități de pe Instagram. Iată cine sunt cei care au doborât recordul de urmăritori odată cu deschiderea unui cont pe această rețea de socializare.

Papa Francisc

În 2016, Papa Francisc a stabilt primul record, după ce și-a deschis contul de social media @franciscus. Acesta a adunat 1 milion de urmăritori în doar 12 ore. Pe lângă surpriza faptului că Papa are cont de Instagram, gestul a marcat și modernizarea bisericii, dispusă acum să apeleze la noile canale de comunicare.

Kang Daniel

Recordul Papei a fost depăşit abia în ianuarie 2019, când Kang Daniel şi-a făcut cont de Instagram. Dacă nu vă suna cunoscut numele, Kang Daniel este un star sud-coreean al muzicii K-Pop, care a atins un milion de followeri în 11 ore şi 36 de minute.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

Odată cu deschiderea contului Prinţulului Harry şi al soției sale, @sussexroyal, a fost stabilit un nou record! Contul de Instagram al cuplului a strâns milionul de urmăritori în doar 5 ore şi 45 de minute.

Jennifer Aniston

Iar cea care i-a învins a fost nimeni alta decât Jennifer Aniston. Fanii actriței o așteptau demult pe Instagram și aceasta nu i-a dezămagit. În prima poză postată, ea apare alături de colegii ei din „Friends”, iar lumea a fost atât de entuziasmată, încât milionul de urmăritori a venit în doar 5 ore şi 16 minute.

Sir David Attenborough

Și când credeam că nimic nu e mai poate surprinde, ei bine, actrița a fost depășită de un britanic, în vârstă de 94 de ani. Da, aţi citit bine. Bineînțeles, nu este vorba despre orice britanic, ci despre Sir David Attenborough, cu o carieră de peste 50 de ani în cercetarea științelor naturii.

Astfel, se demonstrează încă o dată că rețelele de socializare nu sunt atât de superficiale pe cât se spune și că totul depinde de tipul de conținut pe care vrei sa-l creezi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.