Cool Stuff

Șase zodii care se tem de relații. Află dacă și partenerul tău se află printre acestea!

Cu toții ne dorim pe cineva care să ne fie alături, dar nu întotdeauna suntem pregătiți pentru angajamente

Cu toții ne dorim pe cineva care să ne fie alături, dar nu întotdeauna suntem pregătiți pentru angajamente. O relație înseamnă mai mult decât a avea cu cine să ieși seara în oraș, iar unii nativi se tem de tot ce implică aceasta. Conectarea cu cineva la nivel emoțional îi sperie pe unii oameni, așa că aceștia vor face tot ce pot pentru a evita să se îndrăgostească!

Deși, de cele mai multe ori frica de o relație vine din experiențele neplăcute prin care au trecut, și semnul zodiacal sub care s-au născut are un cuvânt important de spus. Iată un top al celor șase zodii care fug de relații.

Vărsător

Vărsătorul ține foarte mult la unicitatea sa, așa că nu este de mirare că nu-și dorește să intre într-o relație. Pentru el, este este o provocare să-si exprime sentimentele, iar situația devine și mai dificilă când are alături pe cineva mai emotiv sau sensibil. Tendința lui este să păstreze distanța, un lucru care nu este deloc benefic relației sau în situațiile în care partenerul are nevoie de sprijinul si grija lui.

Gemeni

Gemenii au de suferit din cauza firii lor foarte sociabile. De cele mai multe ori, ei se tem de relații și intimitate pentru că le e frica de tăcere. Sa fie atat de familiari cu cineva încât să nu mai fie nevoie să vorbească sau să facă nimic îi îngrozește. Gemenii își fac griji, în secret, că dacă nu mai vorbesc, își vor pierde ce au ei mai de preț, adică darul comunicării.

Capricorn

Motivul principal pentru care Capricornul evită relațiile este teama că va face ceva greșit sau, și mai rău, că va fi rănit. Nativul acestei zodii este foarte precaut, lucru pe care îl va face și în acet caz. De asemenea, este și foarte încăpățânat și este greu să îi mai schimbi părerea odată formată. Uneori, el folosește munca pentru a se eschiva.

Balanță

Deși nativul acestie zodii aduce în general echilibru, el se teme că nu este suficient de bun pentru o relație. Crede despre el că e prea superficial pentru o conexiune profundă și știe că uneori, se lasă e lasă vrăjit doar de aspectul fizic. Într-o relație, Balanța pretinde că totul este în regulă doar pentru a nu exista conflicte.

Berbec

Cea mai mare frică a Berbecilor este că se vor plictisi. Și acest lucru se aplică și relațiilor. Le este greu să își imagineze că petrecând atât de mult timp cu cineva nu vor ajunge la monotonie. Așa că, cel mai simplu pentru ei, este să evite relațiile.

Săgetător

Pentru Săgetători, relațiile vin cu angajamente și asta îi sperie foarte tare. Ei nu vor să facă promisiuni de care este posibil să nu se poată ține. Deși nativul din zodia Săgetător speră că este suficient de puternic pentru a face față problemelor, există o parte din el care ar prefera să nu fie nevoie să înfrunte greutățile care apar în orice cuplu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.