Cool Stuff

Nouă actori care au fost la un pas de a pierde roluri de succes. Iată care au fost motivele!

De la probleme personale până la neînțelegeri cu colegii de platou, iată cele mai stupide motive pentru care actorii erau aproape de a pierde roluri importante!

Atunci când te îndrăgostești de un personaj, este greu de crezut că ți-ai putea imagina un alt actor mai potrivit pentru acel rol. Cum ar fi fost „Titanic” fără Leonardo DiCaprio sau „Pirates of the Caribbean” fără Johnny Depp? Asta nu vom ști niciodată, dar se pare că ei și alți câțiva actori au fost la un pas de a pierde rolurile care i-au făcut celebri.

Iată cine sunt aceștia și care sunt motivele pentru care unele dintre cele mai populare filme sau seriale ar fi putut arăta cu totul diferit!

Sophie Turner — rolul Sansei Stark din „Game of Thrones”

În urmă cu aproximativ 10 ani, tânăra actriță, Sophie Turner, aproape că a pierdut faimosul rol al Sansei Stark în serialul „Game of Thrones”. La acea vreme, ea avea doar 13 ani și a participat la un curs de teatru, iar șeful studioului i-a observat talentul. Ei au organizat o audiție pentru viitoarea vedetă, dar Sophie nu a apărut la ora stabilită. Ulterior, șeful clasei a găsit-o și a dus-o la audiție.

„Șeful studioului de teatru la care mergeam mi-a recomandat să vin la audiție și chiar m-a înscris, dar am uitat. Pur și simplu am uitat, îți vine să crezi? Am fost găsită într-o cafenea în timp ce mâncam fără nicio grijă. Nici nu știam că îmi mănânc șansa de a deveni vedetă”, a declarat actrița într-un interviu.

Johnny Depp —rolul lui Jack Sparrow în „Pirates of the Caribbean”

Cu siguranță, seria „Pirates of the Caribbean” nu a fi fost la fel de bună fără carismaticul Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp. Totuși, pe tot parcursul filmărilor, producătorii au considerat că este riscant să lucreze cu actorul pentru că nu părea că se pot baza pe el.

Inițial, CEO-ului Disney, Michael Eisner, nu i-a plăcut interpretarea lui Depp și a încercat să încheie proiectul, dar mai târziu s-a răzgândit după ce a făcut o vizită pe platourile de filmare.

Arnold Schwarzenegger — rolul principal din „Terminator”

Arnold Schwarzenegger s-a temut pentru imaginea sa și inițial, a vrut să refuze rolul lui Terminator. Potrivit declarațiior sale, el îți făcea griji că rolul unui personaj negativ i-ar putea crea probleme în viitor, motiv pentru care a ales întotdeauna să joace băieți buni. Astfel, telespectatorii îl apreciau mai mult.

Din fericire, regizorul James Cameron i-a spus lui Schwarzenegger că în viitor va schimba direcția poveștii robotului și l-a convins să accepte rolul.

Robert Pattinson — rolul lui Edward Cullen din „Twilight”

Robert Pattinson a fost la un pas de a pierde rolul fermecătorului vampir din „Twilight” pentru că nu zâmbea. Așa că Stephenie Meyer, autoarea seriei „Amurg”, i-a dat actorului toate volumele sale, pentru a-l convinge că Edward zâmbește pe tot parcursul poveștii. În realitate, actorul își făcea griji pentru cât de serios era personajul său.

Rachel McAdams — rolul lui Allie din „The Notebook”

În „The Notebook”, unul dintre cele mai romantice filme din istoria cinematografiei, Rachel McAdams și Ryan Gosling par a fi cuplul perfect. Dar puțini știu că actorul a avut o atitudine destul de ostilă față de colega sa de platou. Mai mult, se pare că el le-a cerut producătorilor să o concedieze pentru că el credea că nu își face treaba bine.

Leonardo DiCaprio — rolul lui Jack Dawson din „Titanic”

Cu siguranță interpretarea lui Jack din „Titanic” a fost un moment cheie pentru cariera actorului Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, inițial, studioul pregătise acest rol pentru nimeni altul decât Matthew McConaughey. Într-un interviu, co-starul lui DiCaprio, Kate Winslet, a dezvăluit că la audiții a dat proba cu Matthew McConaughey.

Taylor Lautner — rolul lui Jacob din „The Twilight Saga: New Moon”

Rolul vârcolacului, Jacob, ar fi putut fi jucat de altcineva dacă Taylor Lautner nu lua hotărârea de a merge mai des la sală. Se pare că producătorii credeau că actorul nu era suficient de musculos pentru a înfățișa personajul descris de autorul cărții.

Al Pacino — rolul lui Michael Corleone din „The Godfather”

Este greu de spus dacă „The Godfather” ar fi fost la fel de bun fără Al Pacino. De fapt, este greu să-ți imaginezi pe altcineva în afară de el în acest rol. Cu toate acestea, directorii Paramount au fost de altă părere și au vrut să-l dea afară din acest proiect pe actor!

Dar toate problemele din timpul filmărilor și îndoielile constante cu privire la profesionalismul actorului nu au împiedicat acest film să devină o capodoperă cinematografică.

Tom Hanks — rolul lui Josh Baskin din „Big”

Personajul principal din filmul „Big” ar fi putut fi interpretat de altcineva din cauza programului de lucru încărcat al lui Tom Hanks. Povestea unui adolescent care se transformă în bărbat peste noapte ar fi putut fi spusă chiar de Robert De Niro. Și cine știe cum ar fi arătat lucrurile dacă Tom Hanks nu și-ar fi făcut timp pentru acest proiect.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.