Cool Stuff

Șase vedete de la noi care au născut pe timp de pandemie

Pentru câteva vedete din România, 2020 a adus o mulțime de motive de bucurie.

Pentru unii dintre noi, 2020 nu a fost cel mai bun an, însă, pentru câteva vedete din România, 2020 a adus o mulțime de motive de bucurie. Vorbim despre vedetele care și-au mărit familia cu încă un membru în acest an, reușind să facă față provocărilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Lili Sandu

Lili Sandu (40 de ani) a anunțat de Sfântul Valentin că va deveni pentru prima oară mămică, în 2020. Ea și iubitul ei Silviu Tolu, cu 12 ani mai mic, își doreau să devină părinți și chiar să se căsătorească în 2020, mai ales că anul trecut, aceasta a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei.

Vedeta a născut pe 10 august un băiețel sănătos, pentru care a ales numele de Thomas Jay.

Dana Rogoz

În 2020, Dana Rogoz (35 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut în luna mai o fetiță. Actrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir s-au cunoscut la filmările pentru serialul de comedie “La Bloc” și s-au căsătorit în 2012. Cei doi au devenit părinții lui Vlad Luca doi ani mai târziu, în 2014, iar de atunci formează o familie foarte fericită.

Tily Niculae

Pe 26 martie 2020, actrita si bloggerita Tily Niculae a născut un baiețel sănătos de 3620 kg și 52 cm. La cei 34 de ani ai săi, actrița este căsătorită din 2011 cu Dragoș Popescu și au împreună o fetiță, Sofia, care acum are frumoasa vârstă de 9 ani.

Crina Semciuc

La începutul lunii martie, Crina Semciuc a născut o fetiță și a făcut marele anunț prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostă vedetă din serialul “Cu un pas înainte”, din filmul “Selfie” și actriță Teatrului Național din București este căsătorită din 2015 cu Radu Stancu. Cei doi au devenit un an mai târziu părinții unui băiețel, Matei Radu, botezat în 2016. Iar anul acesta, Crina a devenit mămică pentru a doua oară.

Cristina Rus

Cristina Rus (38 de ani), fosta solistă din trupă “Blondy”, a născut în ianuarie, al treilea copil al familiei. Solistă este căsătorită cu milionarul Dragoș Bălteanu din 2009 și au împreună deja un fiu și o fiică, iar anul acesta a venit pe lume al treilea copil, care este o fetiță.

Alina Ceușan

Pe 15 septembrie, Alina Ceușan a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut prin cezariană un băiețel, pentru care a ales un nume cu totul inedit – Rock.

Tânăra bloggeriță este căsătorită cu Raul Tisha din anul 2019. Alina și Raul și-au unit destinele în urmă cu un an la Castelul Banffy, în Cluj. Cuplul a avut parte de o petrecere de poveste, cu sute de invitați. De asemenea, frumoasa bloggeriță a purtat trei rochii distincte, în funcție de momentul zilei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.