NEWS

Meghan Markle și-ar fi dorit să devină „cea mai faimoasă persoană de pe Pământ”

Meghan Meghan ar fi avut totul stabilit dinainte de a se căsători cu Prințul Harry!

După ce a spus „Adio!" vieţii regale și s-a mutat în California împreună cu Prințul Harry și fiul lor, Meghan Markle se află în mijlocul unei noi controverse. Scriitoarea britanică, Lady Colin Campbell, cea care a scris și despre Prințesa Diana și care a generat mai multe controverse, a făcut noi dezvăluiri.

Potrivit acesteia, în trecut, Meghan Markle își dorea să devină „cea mai faimoasă persoană de pe Pământ”. „Le-a spus oamenilor ei de PR că trebuiau să o transforme în cea mai faimoasă persoană de pe Pământ”, a spus autoarea în vârstă de 71 de ani în emisiunea lui Graham Norton, de la Radio BBC.

Aceasta a mai subliniat faptul că Meghan avea o strategie încă de anul trecut, toate lucrurile fiind foarte bine planificate și puse la punct. De asemenea, autoarea a recunoscut că ea însăși se „hrănește” cu genul acesta de controverse, în prezent lucrând la o carte intitulată „Meghan and Harry: The Real Story”.

Mai mult, Campbell susține că după ce a început să se documenteze, Meghan și Harry au încercat să ajungă la ea prin intermediul unor prieteni comuni pentru a influența conținutul viitoarei cărți.

„Un prieten al Prințului Harry a venit să îmi spună o grămadă de lucruri despre Meghan și relația cu tatăl ei. Dar știam că sunt complet neadevărate. Cred că o să facă istorie. Nu mă interesează dacă va ajunge cea mai faimoasă persoană de pe Planetă sau nu. Îmi place că există o poveste interesantă de spus”, a povestit ea.

În plus, recent, Prinţul Harry și soția sa au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV. Acestea variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.