Kiss Music News

Alex Velea, dezamăgit de plecarea lui Mario și Lino din „Golden Boy Society”. Iată răspunsul lui Mario Fresh!

Alex Velea a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt între el și „fii săi adoptivi” – Lino Golden și Mario Fresh.

Alex Velea a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt între el și „fii săi adoptivi” – Lino Golden și Mario Fresh, și a vorbit deschis despre motivul pentru care cei doi au ales să plece din casa de discuri Golden Boy Society. Artistul a publicat recent un clip pe canalul său de YouTube, unde a dezvăluit că a fost extrem de dezamăgit de plecarea lui Mario și a lui Lino, pe care i-a crescut ca pe copiii săi.

Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eșecuri, băieții au ajuns să aibă faimă și succes. Dar asta le-a schimbat caracterul. Dar cu faima și succes au puterea de a îți influența caracterul și dacă ești slab, pare că ești intangibil. Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lino le-a făcut. Lino și Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansat. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puțin dezamăgit”, spune Alex Velea despre cearta cu Lino și Mario. 

Răspunsul lui Mario Fresh

Între timp, Mario Fresh a reacționat la clipul publicat de Alex Velea, căruia i-a transmis următorul mesaj, lăsând de înțeles că nu își dorește un nou conflict:

Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și așa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoștință și mulțumiri pentru UnQ (n.r. unchiul) Alex! GOLDENBOY PE VIAȚĂ!”, a scris Mario Fresh în dreptul acestei fotografii. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.