Cool Stuff

Bella Hadid iubește din nou. Modelul are o relație cu nepotul unui actor celebru!

Cine este noul iubit al Bellei Hadid și cu ce se ocupă acesta!

Bella Hadid are un nou iubit și se pare că ar fi vorba despre nepotul unui actor celebru. Potrivit mai multor surse apropiate, modelul are o relație cu Duke Nicholson, nepotul legendarului actor Jack Nicholson.

Din primele informații, Bella și Duke au început să se întâlnească încă de luna trecută, atunci când Duke a fost în vizită la New York. Mai mult decât atât, cei doi ar fi avut și o escapadă de weekend pentru a sărbători ziua de naștere a Bellei, înainte ca aceasta să plece într-o călătorie alături de prietenele ei.

Bella Hadid și-a sărbatorit aniversarea de 24 de ani alături de mai multe prietene și a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram imagini de la petrecere. „Mă simt norocoasă – de obicei anulez orice planuri pentru o petrecere mare de ziua mea așa că anul acest am vrut doar să îmi iau frumoasele prietene într-o aventură care a fost absolut extraordinară”, a scris Bella Hadid în descrierea forografiilor realizate într-un avion privat.

Cine este noul iubit al Bellei și cu ce se ocupă?

Duke Nicholson este mai mult decât nepotului celebrului actor Jack Nicholson. El a apărut în filmul horror „Us”, regizat de Jordan Peele, dar și alături de Lana Del Rey pe coperta albumului „Norman F - - king Rockwell!”.

De asemenea, în curând îl veți putea vedea pe marile ecrane în filmul „Dreamland”, alături de Gary Oldman, Armie Hammer și Evangeline Lilly, iar recent, acesta a apărut și într-o reclamă a celebrului brand Louis Vuitton.

Duke Nicholson are 21 de ani, mama lui este designer-ul Jennifer Nicholson , fiica lui Jack Nicholson, iar tatăl lui este fostul surfer profesionst Mark Norfleet.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.