Cool Stuff

Kate Hudson a dezvăluit ce actor de la Hollywood sărută prost

Kate Hudson a declarat că nu a avut parte de actori care sărută bine!

Invitată în podcast-ul lui Gwyneth Paltrow, Kate Hudson a derbodat de sinceritate. Cele două actrițe au purtat o discuție ca între fete, iar Kate a vorbit despre săruturile din filmele în care a jucat, dezvăluind că nu crede că există un actor care sărută cel mai bine.

Mai mult, ne-a distrus orice vis cu actorii nostri preferați, spunând că: „Sincer, nu cred că am avut parte de actori care sărută bine”.

Actrița a povestit că nici actorul Matthew McConaughey, alături de care a jucat în filmele „How to Lose a Guy in 10 Days” și „Fool’s Gold”, nu a trecut testul sărutului.

„Ori de câte ori l-am sărutat pe McConaughey, s-a întâmplat ceva. Sărutul era distrus de vânt sau de mucozități. Când ne-am sărutat la finalul filmului „Fool’s Gold”, eram în timpul scenei din ocean, după ce am căzut cu avionul, iar el avea pur și simplu mucozități pe toată fața”, și-a amintit Kate.

Cu toate acestea, se pare că actrița a avut parte și de experiențe mai plăcute, însă fanii nu s-au putut bucura de ele. Ea a povestit că un actor care sărută bine este Billy Crudup, alături de care a apărut în „Almost Famous”, dar secvența a fost tăiată.

„Billy săruta bine. Mi-a plăcut. Am avut o scenă în care ne sărutam, dar care ulterior a fost tăiată”, a declarat ea.

Anul acesta s-au împlinit 17 ani de când a fost lansat filmul „How to Lose a Guy in 10 Days”, fiind una dintre clasicele comedii romantice. Matthew McConaughey a ales să sărbătorească publicând o imagine din film cu el și Kate Hudson. De asemenea, și actrița a spus într-un interviu recent acordat pentru ELLE UK că se gândește deseori la felul în care ar arăta personajele astăzi si că acesta este unul dintre filmele ei preferate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.