Hot On Kiss

H.O.R.A | Alex Parker a adus vibe-ul de party, în mijlocul naturii, la Gura Râului

Kiss FM îți prezintă „Heartbeats Of Romania Act” – un proiect inedit, prin care te invităm să redescoperi frumusețea României.

Cum ar fi să ne oprim pentru o clipă și să ascultăm muzica locului în care ne aflăm, ritmurile și sound-ul lui și să ne lăsăm vrăjiți de magia momentului?

Kiss FM îți prezintă „Heartbeats Of Romania Act” – un proiect inedit, prin care te invităm să redescoperi frumusețea României.

Împreună vom aduce muzica în locuri unice din țara noastră și vom crea experiențe inedite, de pus pe repeat, alături de cei mai tari DJ români. Sunt locuri pe care le știi, dar pe care le vei vedea cu alți ochi și le vei asculta cu alte urechi.

A doua ediție „Heartbeats Of Romania Act”  a avut loc la Gura Râului din  Sibiu, cu un super mix de la Alex Parker, care a inclus în playlist și un single fresh!

Cei care au urmărit set-ul lui Alex Parker, au avut ocazia de a admira peisaje de basm, filmate cu drona, deasupra zonelor împădurite, de lânga Gura Râului.

Stai cu ochii pe pagina Kiss FM și pe canalul nostru de YouTube, pentru a afla care este următorul DJ care va mixa la „Heartbeats of Romania Act”, dar și următoarea destinație!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.